Polarso Napisano 12 Kwietnia 2018 Napisano 12 Kwietnia 2018 Witajcie w niedługim czasie,chce spełnić swoje małe marzenie,i kupić rower enduro. Napisałem o tym na forum,ponieważ chętnie dowiem się za czym się rozglądać,a czego unikać. Kilka propozycji ode mnie: -Kross moon 2.0/z2 (czym się różnią ?) rocznik 2016. Słyszałem że "lubią" pękać. -Kellys swag 50 rocznik 2017 -Giant reign 2015 (póki co faworyt ) * https://www.olx.pl/oferta/giant-reign-2-2015-l-CID767-IDrVeR1.html * https://www.olx.pl/oferta/rower-giant-reign-l-enduro-saint-renthal-650b-pike-CID767-IDqgoIb.html jeżeli wybór padłby na reigna,który z tych dwóch byłby lepszy? Nie mogę się zdecydować... Rower będzie używany do zjazdów,jak i do wycieczek. Zależałoby mi na tym,żebym bez problemu mógł gdzieś podjechać,a potem się stoczyć.
Mod Team sznib Napisano 12 Kwietnia 2018 Mod Team Napisano 12 Kwietnia 2018 Reign zdecydowanie. Ciężko powiedzieć którego wybrać z tych co podałeś. Ten drugi ma zacne hamulce, ale trochę gorszego mykmyka (i jeszcze na dzień dobry do serwisu). ale ja bym raczej właśnie jego wybrał.
Marcin86Poznan Napisano 12 Kwietnia 2018 Napisano 12 Kwietnia 2018 Jeździłem wczoraj na swag-u 50 na Srebrnej i złego słowa nie powiem. Czego unikać? Bezsensownych drogich części, których nie wykorzystasz a będziesz płakał jak zaliczysz drzewo:) Swag tylko 2017 bo 2016 pękają pod siodłem.
Polarso Napisano 15 Kwietnia 2018 Autor Napisano 15 Kwietnia 2018 W dniu 12.04.2018 o 15:57, sznib napisał: Reign zdecydowanie. Ciężko powiedzieć którego wybrać z tych co podałeś. Ten drugi ma zacne hamulce, ale trochę gorszego mykmyka (i jeszcze na dzień dobry do serwisu). ale ja bym raczej właśnie jego wybrał. Akurat o sztyce tutaj bym się nie martwił. Wiesz może coś na temat pękania? Ma jakieś newralgiczne punkty? Ogólnie chodziło mi tutaj o serwis,jakie łożyska powinienem kupić do tej ramy? Będzie to mój pierwszy full,więc może się wydawać że pytam o głupoty. W dniu 12.04.2018 o 16:26, Marcin86Poznan napisał: Jeździłem wczoraj na swag-u 50 na Srebrnej i złego słowa nie powiem. Czego unikać? Bezsensownych drogich części, których nie wykorzystasz a będziesz płakał jak zaliczysz drzewo:) Swag tylko 2017 bo 2016 pękają pod siodłem. Dzięki Wam za pomoc. Chyba jednak kupie tego reigna.
Mod Team sznib Napisano 15 Kwietnia 2018 Mod Team Napisano 15 Kwietnia 2018 Tu by musiał wypowiedzieć się właściciel takiego Reigna, albo szukaj opinii na necie, ja o pękaniu nie słyszałem.. Ja wprawdzie mam Reginkę, ale nie ten rocznik (łożyska podchodzą standardowe).
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.