Skocz do zawartości

[Zakup] jaki rower trekingowy do 2500

Tito78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Mam do wydania max 2500 zeta na rower trekingowy męski na wzrost 182 cm i 90 kg. Jeżdże dużo. Miałem do dziś Unibike Trawers z 2014 i nigdy mnie nie zawiódł pasował mi elegancko rama 19 koła 26...zastanawiam sie nad tą firmą ale rozważam też Krossa i Meride...coś polecicie?jakieś sugestie? Będe wdzięczny za ułatwienie mi decyzji...pozdr. marcin

Napisano

Kross jest o wiele droższy niż Unibike. Meridę odradzam, bo potrafią wykorzystywać w rowerach jakieś swoje dziwne patenty i jest potem problem z serwisem (mówię z doświadczenia, ostatnio co chwilę mamy z Meridami jakieś jazdy...).
Zostałbym przy rodzimej, znanej Ci marce. Unibike VIPER DISC GTS katalogowo kosztuje 2849. Gdyby udało się wynegocjować 10% rabatu, masz super rower niewiele powiększając budżet. Ale możesz też poświęcić trochę czasu i poszukać zeszłorocznego Vipera... Jak zobaczysz ceny, to będziesz wiedział, o co mi chodzi. :) Może trochę przesiąkłem już sklepową gadką (handlujemy Unibike'iem), ale w tej cenie nie znajdziesz nic lepszego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...