Miki_psx Napisano 2 Kwietnia 2018 Napisano 2 Kwietnia 2018 Witam mam taki problem gdy na światłach szybko ruszę to coś mi jak by łańcuch przeskakiwał i gdy mam przerzutkę na największej zębatce mocno nacisnę na pedał bo chce szybko ruszyć to właśnie coś mi przeskakuje w starym rowerze jak podjeżdżałem pod górkę to jak pedałowałem to co chwilę coś przeskakiwało i nie mogłem podjechać pod górkę a w tym nowym rowerze jak za mocno nacisne na pedał gdy ruszam to coś przeskakuję. Z góry Dziękuje za pomoc
Gość Napisano 2 Kwietnia 2018 Napisano 2 Kwietnia 2018 A jak ruszasz jak nie ma świateł to też przeskakuje? Wybacz, ale Twój post jest tak bełkotliwy że aż śmieszny A wracając do tematu: prawdopodobnie łańcuch + kaseta do wymiany. Tyle że piszesz coś o nowym rowerze, wtedy może wystarczy regulacja przerzutek.
cervandes Napisano 2 Kwietnia 2018 Napisano 2 Kwietnia 2018 Sezon się zaczyna. Wkrótce będą same takie perfekcyjne opisy i pytania na forum. A odpowiedzią jest klasyczne: może przerzutki nie wyregulowane, może zajechany napęd i wymiana, może uszkodzony, zapuszczony bębenek...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.