jastu Napisano 23 Marca 2018 Napisano 23 Marca 2018 Witam, przejrzałem kilka sklepów itp w poszukiwaniu roweru jak z opisu - nie ma lekko. Napęd 10rz jest prawie nie do dostania - jak już znalazłem, to reszta podzespołów mi nie pasuje (pressfit, hydrauliki) (albo pojawiają się nietypowe rozwiązania np. spece). pytanie mam głównie o 2 rzeczy, które mają wpływ na to czego szukam - trwałość łańcucha w naprzędzie 11 rzędów (moje ftp 320) - zmiana biegów za pomocą manetki z linką pod owijką chyba że ktoś jest w stanie polecić jakiś model teg/zeszło roczny w przedstawionej konfiguracji - ja znalazłem tylko jeden Dzięki
lederfox34 Napisano 23 Marca 2018 Napisano 23 Marca 2018 https://www.planetx.co.uk/i/q/CBVINSBRIV/viner-strada-bianca-sram-rival-22-gravel-adventure-bike ? ten znalezłeś czy inny? Bo wiesz, jak masz suport ktory ci nie 'leży' to moze warto po prostu zmodernizować poprzez odsprzedanie i kupienie pod siebie. Trafić na ideał jest trudno.
jastu Napisano 23 Marca 2018 Autor Napisano 23 Marca 2018 Korba tylko shimano - pod miernik Szukam między popularniejszymi markami @lederfox34 owszem, napęd z 11 na 10 tez mogę zmienić - zanim to jednak zrobię, wolę zapytać. Mój typ na teraz to Bianchi Allroad
lederfox34 Napisano 23 Marca 2018 Napisano 23 Marca 2018 Nie nie, korba- wkład. O to chodziło, gdziez cały napęd od razu. Teraz, jastu napisał: Mój typ na teraz niezły. Pewnie mykmyk trochę tę cenę podniósł.
chudeusz09 Napisano 23 Marca 2018 Napisano 23 Marca 2018 Ja bym wybrał viner'a, może dlatego, że......wybrałem viner'a . Lepszy napęd, karbą , większy laczek pomieścić może.... To tak na pierwszy rzut oka. I na żywo prezentuje się lepiej niż na fotkach PX .
firefoks Napisano 23 Marca 2018 Napisano 23 Marca 2018 3 minuty temu, chudeusz09 napisał: karbą Czym? Ja bym składał samodzielnie.
Mod Team KrissDeValnor Napisano 24 Marca 2018 Mod Team Napisano 24 Marca 2018 firefoks To z francuskiego - wym."karbą"
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.