Trind Napisano 18 Marca 2018 Napisano 18 Marca 2018 Szukam roweru podobnego do: https://rower.com.pl/breezer-radar-expert-977969 Podobnego to znaczy 'gravela' do którego wejdą takie szerokie opony (45C). Ale, żeby zmieścić się w budżecie.
Trind Napisano 19 Marca 2018 Autor Napisano 19 Marca 2018 Nikt nic? Chyba, że znajdzie się jakaś propozycja, gdzie baranka można dołożyć, a w budżecie się zmieszczę.
wojtasin Napisano 19 Marca 2018 Napisano 19 Marca 2018 Musi być stal? Jeśli nie - Jamis Renegade Exile, jeśli stal - Marin Muirwoods i inwestycja w baranka i klamkomanetki. I chyba hamulce, bo taniej wyjdzie kupić zaciski mechaniczne, niż klamkomanetki do zacisków hydraulicznych.
Trind Napisano 20 Marca 2018 Autor Napisano 20 Marca 2018 A coś z mniej 'przełajową' pozycją? jeśli chodzi o Jamisa. Mariny mi się nie podobają, w ostateczności zostanie to jako ewentualna opcja, z którą muszę się pogodzić, kupić i pozmieniać w tym rowerze.
wojtasin Napisano 21 Marca 2018 Napisano 21 Marca 2018 Na allegro są jeszcze four corner za 3000. Do wyboru masz jeszcze dwa Romety Boreas 1 i Aspre.
Trind Napisano 21 Marca 2018 Autor Napisano 21 Marca 2018 Są za 3699 (zapomniałem napisać, że szukam roweru w rozmiarze XL, mam 195cm wzrostu) A do Boreasa i Aspre chyba nie wejdzie tak szeroki kapeć? Bo szukam czegoś, gdzie wejdzie szeroka opona + jeszcze błotniki się zmniejszą w razie czego. Nie szukam roweru stricte pod wyprawy. Czegoś 'szybkiego' z barankiem gdzie mogę założyć szerokie kapcie i wyżej wspomniane błotniki w razie złej pogody. Brałbym BREEZER RADAR EXPERT gdyby był tańszy...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.