Skocz do zawartości

[3700] Marin Four Corners 2018

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad kupnem roweru o przeznaczeniu na odkrywanie nowych miejsc. Do tej pory jeździłem rowerem szosowym którym jeździłem ciągle te same trasy i stało się to monotonne i nudne(i stąd chwilowy brak motywacji ale już wróciła) Uświadomiłem sobie, że wcale mnie nie kręci mnie ściganie, jazda na czas. I dlatego skłaniam się nad Marin Four Corners 2018 na którym na początku jeździć trasy jednodniowe a z czasem dalej. No i bardzo spodobał mi się bikepacking czy na początek na trasy jednodniowe warto się zaopatrzyć w torby?

Napisano

Jednodniowe? Wystarczy tylko karta kredytowa!

No chyba, że Mama zrobi kanapki, wtedy trzeba wziąć torby do kanapkingu, mogą być z logo ze Stacyjkowem,  albo Księżniczkami z Księżyca :):):)

Dzień dobry!!!!

A o co pytasz tak najbardziej ? O Marinie pisywaliśmy i o torbach  tak dużo, że nie ma sensu się powtarzać.

Ogólnie gratuluję pomysłu, bardzo dobry, polecam bikepacking.com, theradavist, i inne takie, ...

Acha, zamiast Marina możesz dokupić torby bajapakerskie (siodło kierownica) i zacząć jeździć dwu-dniowo na swojej szosówce, powiększysz sobie zasięg... Nocowanie pod dachem.  A jak doliczysz powrót koleją to już będziesz miał całą Polskę w zasięgu roweru, nie trzeba kupować Marina, szosówka szybsza na asfalcie. Marin to decyzja krzaki pola lasy. Można kupić jako krok drugi. Po torbach.

Napisano
Godzinę temu, itr napisał:

Księżniczkami z Księżyca :):):)

Z Księżyca to była chyba Czarodziejka. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...