Ejdrian Napisano 14 Lutego 2018 Napisano 14 Lutego 2018 Cześć, mam nietypową prośbę. Jestem w trakcie kompletowania ciuchów na szosę. Mam już spodenki, buty i koszulkę z długim rękawem I tutaj mam do Was prośbę. Pomożecie mi dobrać kolory pozostałej części garderoby kolarza? A więc tak, obecnie mam: Buty - kolor biały Spodenki - czarne z czerwonym akcentem na nogawce Bluza - granatowa z żółtymi fluo rękawami. Moja teoria: rękawiczki fluo żółte, skarpety czerwone, kask żółty fluo ( lub biało żółto czarny) Kolory roweru to jasna czarna rama podchodząca pod granat, napisy biało - czerwone. Co myślicie o takim komplecie? Dodam że nie są to teamowe ciuchy i mam w czym wybierać pod względem kolorów, ale nie mam możliwości wymiany obecnych rzeczy. Dzięki i pozdrawiam, każde spostrzeżenie mile widziane.
Mod Team michuuu Napisano 15 Lutego 2018 Mod Team Napisano 15 Lutego 2018 Tutaj są fachowcy: https://www.podlinski.net
rzezniol Napisano 15 Lutego 2018 Napisano 15 Lutego 2018 No spójny genialnie "dizajn". Gacie czarne z czerwonym ... Bluza granatowa + żółte fluo ... Białe buty ... Aby utrzymać ten kolorystyczny miks nie pozostaje ci nic innego jak dokupić: Zielone skarpetki ... Brązowe rękawiczki ... Fioletowy kask ... Trollujesz czy serio pytasz ? Bo pozycja wyjściowa wygląda zbiór przypadkowych ciuchów ... Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.