Szy3ki Napisano 14 Lutego 2018 Napisano 14 Lutego 2018 Witam Na sprzedaż mam rower Romet Orkan 5.0M Rama : 21 Kolor : Szary Stan : Praktycznie NOWY Rower jest na gwarancji producenta , posiadam dowód zakupu i wszystkie papiery , książkę gwarancyjną itp. Cena: 1.00 zł - Jest to cena wywoławcza ... Zapraszam do licytacji , w linku poniżej dłuższy opis , parametry roweru oraz zdjęcia http://allegro.pl/romet-orkan-5-0m-r21-deore-xt-nowy-gwarancja-i7180070500.html
gtb Napisano 14 Lutego 2018 Napisano 14 Lutego 2018 Zgodnie z regulaminem musisz podać konkretną cenę bo inaczej Ivan (Groźny) znów wyrzuci ci temat do kosza.
Szy3ki Napisano 14 Lutego 2018 Autor Napisano 14 Lutego 2018 2 godziny temu, gtb napisał: Zgodnie z regulaminem musisz podać konkretną cenę bo inaczej Ivan (Groźny) znów wyrzuci ci temat do kosza. Ale jak mam podać konkretną cenę skoro jej nie mam ? Gdybym miał konkretną cenę to nie wystawiał bym na allegro od 1 zł bez ceny minimalnej
Mod Team bogus Napisano 19 Grudnia 2021 Mod Team Napisano 19 Grudnia 2021 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.