Skocz do zawartości

[Blog] Diodek.pl - o oświetleniu słów kilka

Dziubek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ostatnio na kanale pojawiły się 3 krótkie materiały filmowe :

1. Lampka z Chin za 12 zł (dobrze rokuje). Może być na przód i tył

2. Lampka którą należy unikać. Szkoda, bo nawet fajnie świeci :(

3. Serce jakich mało ;)

Napisano

Witajcie.

Mała odmiana na kanale YT, zamiast latarki test kamerki sportowej AKASO V50 Elite. Do kamerki jest kod zniżkowy, tak więc chętnych zapraszam do skorzystania :)

Napisano

Witajcie.

Na kanale YT zagościły filmy o latarce Convoy M4U oraz jeden materiał który nie został opublikowany w oficjalnym filmie

Oraz recenzja latarki z biedronki która kosztowała mnie aż 4 zł :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Napisano

@galadriel Witaj. Dzięki za miłe słowa.

Szkoda prądu. Prosta latareczka to jest w zasadzie. Nawet już niedostępna w sprzedaży.

Co do 502, nie pisałeś może wątku na forum światełka ? Bo coś temat mi znajomy.

Napisano

Tak pisałem na swiatelka.pl, nie mogłem się zdecydować i kupiłem obie latarki. Jak dotrą to postaram  się zrobić jakąś fotorelację jak taki klon wygląda.

• 2 tygodnie później...
Napisano

I stało się, naskrobałem coś do czytania, tak dla odmiany :)

O czym teraz ? O tym jak wygląda sprawa budowy własnego powerbanka z ogniw 18650. Wziąłem do testu obudowy na 1, 2, 3 i 4 ogniwa i zobaczyłem co z tego może wyjść. No cóż, Chińskie obudowy powerbanków nie powalają wydajnością, ale czego tutaj się spodziewać za takie grosze ? Na pociechę, markowe PB nie odstają kosmicznie od nich, więc tragedii nie ma.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Witajcie.

Lampka Armytec ZIPPY ES, czyli bardziej rozbudowana wersja lampki ZIPPY, to temat główny mojego kolejnego video na kanale YT.

Gdyby ktoś był chętny na nią, czy jakikolwiek produkt Armyteka, ma 15% rabatu na cały asortyment w sklepie armytek.pl. Kod zniżkowy to Diodek

Miłego oglądania i zdrowia wszystkim życzę.

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...