PiotrKaaaaaaaaaaa Napisano 2 Listopada 2018 Napisano 2 Listopada 2018 Mnie przy kluczach przydała by się latarka do doświetlania zamka jak jest ciemno. Taka Convoy chyba się do tego nie nada?
Dziubek Napisano 2 Listopada 2018 Autor Napisano 2 Listopada 2018 To zależy. Jak chcesz szersze światło to może Nitecore Tube, z Chin za 15-20 zł do wyrwania, albo body plastikowe. Z aluminum, po kosztach, UKing czy jakoś tak. Ta kosztuje koło 5-10 zł. Też zasilana 1x AAA. Jak będziesz chciał konkretny model tej tanioszki to daj znać, poszukam u siebie jej i podam Ci namiar na konkretną sztukę.
Dziubek Napisano 18 Listopada 2018 Autor Napisano 18 Listopada 2018 Ultrafire c8 czyli słabej jakości klon popularnej latarki Convoy c8. Wpis w zasadzie ku przestrodze. https://diodek.pl/ultrafire-c8-slaby-klon-latarki-convoy-c8/
Dziubek Napisano 30 Listopada 2018 Autor Napisano 30 Listopada 2018 ROFIS MR30 - latarka, powerbank, zasilanie ogniwem 21700 (w zestawie), dioda XHP 35 HI i długi czas pracy. To w skrócie informacja o światełku które miałem okazję testować. https://diodek.pl/rofis-mr30-latarka-z-wbudowana-ladowarka-i-powerbank-w-jednym/
Dziubek Napisano 6 Grudnia 2018 Autor Napisano 6 Grudnia 2018 Informacja dla ciekawych co tam u Simona, i w świeci latarek Convoy, słychać. https://diodek.pl/troche-newsow-ze-swiata-latarki-convoy-iii-info/
Dziubek Napisano 1 Stycznia 2019 Autor Napisano 1 Stycznia 2019 I już z innej beczki czyli Diodek na YouTube. W formie filmu na pierwszy rzut leci Kompendium Convoy s2+ czyli jeden z najpopularniejszych wpisów na moim blogu. Na chwilę obecną opublikowane są 3 części : 1. Informacje ogólne o latarkach Conovy Idealny materiał dla początkujących "konwojowiczów" 2. Dostępne kolory latarek Convoy i różnice w starej i nowej wersji Mówię o różnych kolorach s2+ oraz pokazuję czym różni się stara wersja latarki od nowej. S2+ jest rozkładane na tym filmie więc doskonale widać co i gdzie zostało zmienione 3. Zmiana trybów i grup w s2+ Jak zmienić tryb oraz grupę w tej latarce. O ile w podstawowym sterowniku dajecie radę, tak z Biscotti jest ciężko. Ale od teraz to już nie problem
Dziubek Napisano 2 Stycznia 2019 Autor Napisano 2 Stycznia 2019 Poprawiony link do 3 części kompendium s2+
Dziubek Napisano 7 Stycznia 2019 Autor Napisano 7 Stycznia 2019 Część 4 kompendium o latarce s2+ - kilka słów o modach, jest już dostępna.
Dziubek Napisano 11 Stycznia 2019 Autor Napisano 11 Stycznia 2019 Ostatnia część kompendium jest opublikowana. Porównanie Convoya s2+ w wersji 2.1 A z wersją 2.8 A. Test w terenie.
Dziubek Napisano 13 Stycznia 2019 Autor Napisano 13 Stycznia 2019 Jak chcecie zobaczyć jak świeci s2 w porównaniu do s2+, to ten film jest dla Was
Dziubek Napisano 20 Stycznia 2019 Autor Napisano 20 Stycznia 2019 Tylna lampka rowerowa zasilana 18650 bądź 16340 ? Żaden problem. Wystarczy zmodować s2+. Efekt tego widzicie na filmie w tym wpisie. Można powiedzieć że jest jak pewna sieć sklepów, powinni jej zabronić
Dziubek Napisano 23 Lutego 2019 Autor Napisano 23 Lutego 2019 Zapraszam na krótkie filmy jak świeci latarka Astrolux c8 oraz BLF A6. Filmy są krótki ponieważ materiał pochodzi z odrzutów, o czym napisałem we wpisie. Miłego oglądania. https://diodek.pl/krotki-test-w-terenie-latarka-astrolux-c8-oraz-blf-a6-4k/
Dziubek Napisano 24 Lutego 2019 Autor Napisano 24 Lutego 2019 Zapraszam do video gdzie znajdziecie krótkie porównanie BLF A6 vs Convoy s2+
Gość Napisano 25 Lutego 2019 Napisano 25 Lutego 2019 Mam BLFa juz od dluzszego czasu i jestem bardzo zadowolony. Natomiast co do filmu.., no dziwnie to wyszlo, bo wyszlo jakby obie latarki swiecily tak sobie. U siebie w absolutnej ciemnosci, co widac po poswiacie nnieba u Ciebie to ze zmierzonej odleglosci 50m nie jestem w stanie patrzec bez mruzenia oczu w swiatlo latarki. Na tej odleglosci mam bialo, krotko bialo..., ale bialo. Oswietlony teren to okolo 100m , przy czym tam po prostu jest oswietlone i juz dla mnie dupy nie urywa. Po drogach pozarowych na stokach Babiejj dalo sie spokojnie 50-60km/h w nocy jechac z duzym komfortem. Za te cene polece kazdemu.
Dziubek Napisano 25 Lutego 2019 Autor Napisano 25 Lutego 2019 Spoko, będzie czas to pójdę w szerszy teren. Ponadto latarka ma głęboki reflektor więc nie ma opcji aby świeciła szeroko. Jednak zaprzeczyć udanej konstrukcji nie można. Naprawdę fajny model.
Dziubek Napisano 10 Kwietnia 2019 Autor Napisano 10 Kwietnia 2019 Witajcie. Z najważniejszych rzeczy które ostatnio pojawiły się u mnie na blogu to : Kody na światełka (i nie tylko) z Chin Opis sterowników do latarek Convoy. Jakie są, jak wygląda czas pracy, jak zmieniać tryby itp. Test latarki Astrolux FT01 Ponadto, fanów socialmedia zapraszam na FB Diodka gdzie są informacje nie publikowane na blogu.
Dziubek Napisano 16 Kwietnia 2019 Autor Napisano 16 Kwietnia 2019 Witajcie. No niestety, fanpage padł. Chcą dowodu osobistego na odblokowanie, nie ma opcji. Zapraszam też do galerii latarki Convoy s11 https://diodek.pl/convoy-s11-wielki-brat-convoy-s2-juz-w-sprzedazy/ Jej recka jest w drodze
PiotrKaaaaaaaaaaa Napisano 17 Kwietnia 2019 Napisano 17 Kwietnia 2019 Ale to jakiś przekręt? Ransomware?
Dziubek Napisano 17 Kwietnia 2019 Autor Napisano 17 Kwietnia 2019 Ponoć "pishing". Tylko co im ma niby dać dowód, pojęcia nie mam. Żadnego Diodka na nim się nie dojrzy
Gość Napisano 17 Kwietnia 2019 Napisano 17 Kwietnia 2019 Moze chodzi o sam pesel, a potem jak byl program, ktory ogladael kumpel. Zamawiasz na jego podstawie tzw. dowod osobisty kolekcjonerski, dostajesz piekna podrobe za 500zl i na jej podstawie walisz chwilowki do bolu.
Dziubek Napisano 17 Kwietnia 2019 Autor Napisano 17 Kwietnia 2019 Porażka. Co by nie chcieli, na więcej niż gest Kozakiewicza ode mnie nie mają co liczyć.
Dziubek Napisano 4 Maja 2019 Autor Napisano 4 Maja 2019 Witajcie ! Recenzja Convoy s11, w formie video, ujrzała światło dzienne. Zapraszam do oglądania
Dziubek Napisano 22 Maja 2019 Autor Napisano 22 Maja 2019 Ruszył mój nowy projekt, zapraszam do zerknięcia o czym mowa
Dziubek Napisano 17 Października 2019 Autor Napisano 17 Października 2019 Czołem.Trochę zleciało od ostatniego wpisu, tak więc jedziemy. Linki prowadzą do filmów na moim kanale YT : Convoy s11 - niewykorzystane materiały Convoy 502b - mod latarki wykonany przez Simona (to ten od Convoyów na Ali) Ultrafire 502b Recenzja latarki Astrolux c8 i dodatkowe testy w terenie Recenzja latarki Astrolux FT03 i dodatkowe materiały do niej Recenzja Astrolux MF01s - 15000 lumenów w akcji :) Recenzja BLF A6 - klasyka znana też rowerowym maniakom oraz dodatkowe materiały do niej Recenzja Convoy H1 - pierwsza czołówka marki Convoy Recenzaj Yunmai Y3 - klon Convoy s2+ - SPOJLER : Szału nie ma :/ Receznja EagleEye X2R - latarka na jedno ogniwo 18650 z wbudowaną ładowarką. Światełko godne uwagi.
Dziubek Napisano 20 Października 2019 Autor Napisano 20 Października 2019 Trochę o klasyce czyli recenzja Convoy BD06 I materiał niewykorzystany z jednego z testów w terenie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.