Wbs Napisano 2 Marca 2018 Napisano 2 Marca 2018 Joe's jest jedynym mleczkiem wg mnie, ktore uszczelnia dziury, a nie jedynie uszczenlnia rant opony z obrecza... Mleczko niebieskie jest do -20*C. Czesto sa widywane pokazy jazdy po macie z gwozdziami, mozna je znalezc na yt wpisuja mleczko joe's. Najbardziej mnie dziwi, ze malo kto wie o tym producencie.
artiarti Napisano 3 Marca 2018 Napisano 3 Marca 2018 Właśnie na tych targach w Kielcach miałem okazję porozmawać z osobami oferującymi ten produkt. Podobno marka była w Polsce w kilka/kilkanascie lat temu, ale coś tam się nie poukładało jak należy i ktoś stracił dystrybucję. Tak jak pisałem wcześniej teraz jest najlepsza okazja do testowania własnie tego niebieskiego i powiem szczerze, rower w garażu na zewnatrz - 24C, a mleko pływa w oponie. Chyba działa
bobiik Napisano 3 Marca 2018 Napisano 3 Marca 2018 Wszystkie produkty uszczelniajace latają przebicia z lepszym lub gorszym wynikiem. Mleczko Joes od dawna jest w Polsce dostępne. Jak Ktoś szukał to znalazł ;-) To że mleko pływa w oponie nie musi wcale znaczyć że ma dalej swoje własności. Przykładem może być mleko Stana( przynajmniej produkt,który był parę lat temu na rynku)
artiarti Napisano 3 Marca 2018 Napisano 3 Marca 2018 Ja miałem o tyle wygodniej, że sklep stacjonarny, w którym się zaopatruje ma je w ofercie więc korzystam z dobrodziejstw. Skąd bierzesz skoro jest od dawna dostępne? Pytam bo może jest większa oferta?
bobiik Napisano 3 Marca 2018 Napisano 3 Marca 2018 Osobiście nie biorę ponieważ od wielu sezonów używam uszczelniacza innego producenta. Natomiast obserwuje od lat że ten plyn pojawia sie w ofertach internetowych sklepów w pl
Wbs Napisano 3 Marca 2018 Napisano 3 Marca 2018 Na podkarpaciu jest jedyny dystrybutor joe's w polsce. Mleczka mozna kupic na stronie internetowej i w sklepach stacjonarnych rowery.pl.
xyz2a Napisano 14 Czerwca 2018 Napisano 14 Czerwca 2018 Tutaj podawaliście różne produkty do systemów bezdętkowych - a czy stosuje się mleczka do dętek? Jeśli tak to jakie są wskazane?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.