davos Napisano 1 Lutego 2018 Napisano 1 Lutego 2018 Mam problem z przednią przerzutką w szosie. Reguluję wysokość, skrajne pozycje, tak jak w instrukcji. Na blat łańcuch wprowadza sie ładnie ale zrzucenie muszę robić dwoma pociągnięciami manetki, jakby manetka była trzybiegowa. Ma ktoś z was pomysł co robię nie tak? Update: sama przerzutka chodzi płynnie, problem bardziej w manetce, ale nie mogę znaleźć manuala.
teraw Napisano 1 Lutego 2018 Napisano 1 Lutego 2018 To się nazywa trymowanie. służy do uniknięcia obcierania łańcucha jak chcesz skorzystać z dużego blatu korby i dużych koronek zębatki
davos Napisano 1 Lutego 2018 Autor Napisano 1 Lutego 2018 Czyli jest ok, po prostu nie zwrociłem na to wcześniej uwagi? Doczytałem. Dzięki!
Imar Napisano 1 Lutego 2018 Napisano 1 Lutego 2018 Wpisz sobie w youtube "rower półbieg" znajdziesz kilka filmów.
davos Napisano 1 Lutego 2018 Autor Napisano 1 Lutego 2018 Doczytałem już wszystko. Dzięki. Brakowało mi słowa klucza: trym
gocu Napisano 2 Lutego 2018 Napisano 2 Lutego 2018 10 godzin temu, teraw napisał: To się nazywa trymowanie. służy do uniknięcia obcierania łańcucha jak chcesz skorzystać z dużego blatu korby i dużych koronek zębatki Raczej małych koronek.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.