Bontrek Napisano 30 Stycznia 2018 Napisano 30 Stycznia 2018 Witam Mam nadzieję, że dobrze trafiłem z grupą forum bo jestem tu 1 raz Chodzi mi o problem z rozszyfrowaniem skrótów które podaje TTS4 podczas treningów np. moc - dystans. Są to skróty takie jak: Smx 21 90rpm ( rpm wiem, że to kadencja głowię się nad tym pierwszym ) Brmax 17/19 Czy jest ktoś kto mógłby mi pomóc ? nie chcę przejechać jak do tej pory paru treningów i mieć świadomość, że robię je nie tak jak trzeba
Bontrek Napisano 30 Stycznia 2018 Autor Napisano 30 Stycznia 2018 czyli jak pokazuje Smx 21 to ma być koronka z 21 ząbkami tak ? dobrze rozumiem ?
Tatanka Napisano 30 Stycznia 2018 Napisano 30 Stycznia 2018 Nie mam pewności,ale chyba tak.Dodatkowo duża litera S -oznacza mały blat z przodu,a litera B-duży.
Bontrek Napisano 30 Stycznia 2018 Autor Napisano 30 Stycznia 2018 To już wiele zmienia czyli wychodzi: Smx 21 - jazda na małym blacie z przodu a z tyłu na koronce 21 no okej przetestujemy, dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.