Bruno824 Napisano 29 Stycznia 2018 Napisano 29 Stycznia 2018 Witam. Posiadam taki problem, ze studiuje we Wrocławiu i w pokoju nie mam kompletnie miejsca na rower... w domu rodzinnym posiadam dwa rowery i jeden z nich chciałem sobie przywieźć do Wrocławia aby jeździć na ustawki. Problem jest w tym, ze nie mam gdzie go przechować... czy jest jakieś miejsce we Wrocławiu jakaś przechowalnia płatna/parking strzeżony cokolwiek gdzie rower będzie bezpieczny? Proszę o informacje, bardzo mi na tym zależy.
robertrobert1 Napisano 30 Stycznia 2018 Napisano 30 Stycznia 2018 Nie wierz 12 godzin temu, Bruno824 napisał: w pokoju nie mam kompletnie miejsca na rower... Nie wierzę w to. Popatrz na pokój przestrzennie a nie tylko na podłogę i ściany a wówczas okaże się, że masz sporo wolnego miejsca. Jeśli masz zbyt małą wyobrażnię to popatrz na zaaranżowane pokoje młodzieżowe. Co widzisz? Możesz ten pomysł wykorzystać i rower przechowywać pod łóżkiem. Na pewno się pomieścicie i to w dość niskim mieszkaniu. Do spania nie potrzebujesz wielkich przestrzeni. Powodzenia w przemeblowaniu pokoju.
chaozz Napisano 30 Stycznia 2018 Napisano 30 Stycznia 2018 u mnie to tak wygląda. Jakoś się da żyć ps. jakość słaba bo na szybko komórką...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.