Skocz do zawartości

[rama] Accent peak 29 l

grzechu2410

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzień dobry, mam na sprzedaż nową ramę Accent Peak 29 w rozmiarze L , kolor to biały +czarny w połysku . Do ramy dodaję stery Dartmmor Astro nowe i nowy zacisk sztycy . Do Ramy oczywiście faktura , rama była kupiona 10/01/2018 w sklepie rowertour , stery ta sama data zakupu . zacisk kupiony nieco wcześniej. Gratis dodaję używane 2 koszyki na bidon widoczne na zdjęciu . Sprzedaję ramę bo niestety kupiłem za dużą . Cena jaką zapłaciłem za ramę to 624 zł , stery dartmoor Astro 199zł .Stery były wprasowywane w serwisie rowerowym . Ramę można obejrzeć na terenie Grudziądza , zgadam się na wysyłkę . Preferuję kontakt telefoniczny (jeśli nie odbiorę to na pewno zaraz oddzwonię , nie mam telefonu w pracy ). Rama nie ma żadnych ukrytych wad , rys ani śladów użytkowania , nie przejechała ani kilometra po złożeniu do stanu jak na zdjęciach okazało sie że jest za duża w przekroku . 

zdjęcia na olx https://www.olx.pl/oferta/rama-accent-peak-29-dartmoor-astro-rozmiar-l-CID767-IDryLMd.html

650PLN

• 4 tygodnie później...
  • 3 lata później...
  • Mod Team
Napisano

Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...