Skocz do zawartości

[rama] Cannondale Flash 29 Carbon - XL

kjedroska

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rama Cannondale Flash 29 Carbon w wielkości XL

1200PLN

Rama w pełni sprawna. Pochodzi z mojego roweru. Jeździłem na tym rowerze przez kilka lat (zero zawodów i ostrych jazd - mam już swoje lata a lubię fajne rzeczy).
Rama była dla mnie za duża. Po ostatniej podróży przez całą Polskę zdecydowałem wymienić ramę.
Kupiłem ramę w mniejszym rozmiarze i dlatego tę moją sprzedaję.
Jak widać na zdjęciach, rama posiada lekkie zadrapania. Ma też otarcie na dolnym ramieniu trójkąta - powstałe przy przewożeniu roweru. Jak widać karbon nie został naruszony. Dolne ramię trójkąta od strony łańcucha zabezpieczone specjalną czarną folią. Folia w jednym miejscu przetarta - spadł łańcuch i uszkodził folię. Rama w tym miejscu nie ucierpiała. Od spodu rama zabezpieczona folią ochronną.
Rama jest w pełni sprawna. Nie posiada żadnych wad ukrytych.
Do ramy dodam łożyska sterowe (założone) oraz komplet pancerzy Jagwire. Pancerze założone w zeszłym roku - nadają się do dalszego używania. Wymieniłem na nowe, bo miałem resztę pancerza (wychodzi go bardzo mało dla tej ramy).
Mogę dodać łożyska suportu, ale lepiej założyć nowe - to kilkanaście złotych.

Szczegóły tu:

https://www.olx.pl/oferta/rama-rowerowa-cannondale-flash-29-carbon-xl-CID767-IDqo9gF.html

• 4 lata później...
  • Mod Team
Napisano

Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...