cichy23 Napisano 27 Października 2017 Napisano 27 Października 2017 Witam, kiedyś pisałem post że szukam roweru w cenie około 1500 zł zmieniły mi się plany i mogę wydać max 2000 zł na rower. Jakie są moje potrzeby? Wiadomo rower mtb do jazdy po asfalcie i po jakiś górkach, drogach leśnych, koła najlepiej jak by były w rozmiarze 27,5 rozmiar ramy L/XL, dobry amortyzator, hamulce hydraulicznie ale nie muszą być konieczne, wiadomo dobry osprzęt itp, wiem że w tej cenie nie znajdę idealnego roweru i wykluczam też tutaj ekstremalną jazdę po górach.
kipcior Napisano 27 Października 2017 Napisano 27 Października 2017 Za dużo byś chciał z przedrostkiem "dobry" w tej cenie.Nadal B'twin 540, chyba że się trafi coś innego sensownego z wyprzedaży rocznika.
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 27 Października 2017 Napisano 27 Października 2017 Northec lub Kands 29'er . rowery w przyzwoitej wycenie i na takowym osprzecie. w 2 tysiacach sie zmiescisz.
cichy23 Napisano 28 Października 2017 Autor Napisano 28 Października 2017 A jakiś rower z firmy kross np. level b2 dobry stosunek ceny do osprzętu, czy się nada w tej cenie?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.