Skocz do zawartości

[Nawigacja] co kupić

Vendetti

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, prośba do znawców tematu nawigacji. Na chwilę obecną korzystam z aplikacji komoot. W aplikacji całkiem fajnie można sobie zaplanować trasę, niestety jazda z słuchawką w uchu i słuchanie spolszczonej angielszczyzny średnio mi się podoba jak również przyklejanie telefonu na kierownicę. Zastanawiam się nad zakupem nawigacji, która będzie miała możliwość wgrania do niej wcześniej zaplanowanej trasy np. w komoot jak również połączenie bluetooth z telefonem. Proszę o jakieś sugestie.

Napisano

Nawigacja czy licznik .Jesli nawigacja to Garmin Etrex 30x .

Na rower i do turystyki (wędrówki ,kajaki )jak znalazł.

Jeśli trening , statystyki i nawi to Garmin Egde 820  ew. Mio Cyclo 205

Napisano

Właśnie to robie:) mio cyclo 205 opinie pozytywne i cena dość przystępna. Co do garmina to w testach widać ja kiepsko i wolno działa dotyk. Jest jeszcze opcja wahoo ale trochę mało opinii na ten temat znalazłem. Dodam że navi będę używał głównie w lesie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Napisano

jak chcesz mozesz jeszcze sie przyjrzec polarowi v650, nosilem sie z zamiarem kupna ale jednak wstrzymalem sie chwilowo skoro juz mam zegarek treningowy

• 3 tygodnie później...
Napisano

Polar v650 zabawka niezła ale czy nie za duża jak na jazdę w trudnym terenie np maratony MTB ? Przymierzam się do zakupu i jedynie tu jeszcze mam wątpliwości czy aby nie był to sprzęt raczej na szosę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...