jka Napisano 14 Października 2017 Napisano 14 Października 2017 Sprzedam Siodełko Syncros. Siodełko kupione jak nowe u mnie użyte kilka razy, nie przetarte, pręty proste. Cena 60 zł z wysyłką po mojej stronie. Uchwyt na latarkę Fenix kupiony do Convoy-a założony 2 razy i nie mam już długiego Convoy-a i nie będę miał więc i uchwyt jest mi zbędny. Cena 50 zł z wysyłką po mojej stronie. Uchwyt na latarkę tylko tym razem bez nazwy, sytuacja jak wyżej. Dokładam też ten drugi z fotki. Cena 22 zł z wysyłką po mojej stronie. Chwyty Bontrager używane ale bez wielkich oznak zużycia, ot trochę otarte od ściany w garażu. Cena 32 zł z wysyłką po mojej stronie. Chwyty od Chińczyka kolor żółty i czerwony/ Sprawdziłem sobie coś niecoś, okazuje ze da się z tym jeździć. U mnie jest to tak Cena za obydwa kolory (nie sprzedaje pojedynczo) 25 zł z moją przesyłka Nie rezerwuję kontakt poprzez: jka57[at]wp.pl Proszę o wpis w temacie "biorę" jka
jka Napisano 27 Października 2017 Autor Napisano 27 Października 2017 Odpowiedziałem na maila. Uchwyt na latarkę Fenix - sprzedany jka
jka Napisano 1 Listopada 2017 Autor Napisano 1 Listopada 2017 Coś z tego co jest w ogłoszeniu mogę zamienić na biały/zielony koszyk na bidon. jka
Mod Team bogus Napisano 31 Grudnia 2021 Mod Team Napisano 31 Grudnia 2021 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.