QUKIEL Napisano 9 Sierpnia 2017 Napisano 9 Sierpnia 2017 Witam, chcę wymienić suport w budżetowcu [kross hexagon x3 2015] bo obecny się rozleciał po 4 miesiąc. Z oczywistych przyczyn gwarancji już nie mam. Moje pytanie brzmi czy mogę wsadzić do tego roweru suport hollowtech 2 z osią o długości 170mm (najkrótsza jaką znalazłem). Dokładnie cały zestaw to. Korba Shimano Deore FC-M610 3x10 42/32/24 Parametry w moim rowerze to. 3x7 42/32/22 Mufa 68mm Dokładnie chodzi mi o to czy przednia przerzutka złapie największą tarczę z tej korby czy raczej wymiana na tą korbę = wymiana przerzutki oraz czy są może suporty hollowtech z krótszej osi. Pozdrawiam
Mod Team sznib Napisano 9 Sierpnia 2017 Mod Team Napisano 9 Sierpnia 2017 170mm to długość ranienia korby, nie oski suportu, Możesz montować śmiało Deorkę, przednia przerzutka ogarnie, w starej korbie miałeś największą zębatkę 42t, podobnie jak w planowanej Deorce.
QUKIEL Napisano 9 Sierpnia 2017 Autor Napisano 9 Sierpnia 2017 Ale wtopa, że też tego nie zauważyłem. Najmniejsza zębatka ma 2 zęby więcej niż w mojej obecnej więc to nie powinien być problem. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.