Skocz do zawartości

[suport] Proszę o pomoc w wyborze

m1x3r3k

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siemanko. Mam następujący problem. Moj rower to Cube Acid z 2015r. Posiadam w nim suport bb51, a mój problem wygląda następująco potrzebuje zamiennika. a na stronie na której zamawiam części nie posiadają tego modelu i chciał bym was prosić o to abyście pomogli wybrać mi zamiennik suportu na tej stronie http://www.chainreactioncycles.com/bottom-brackets. Z góry dziękuje i życzę miłego wieczoru. 

Napisano

A jakiś lepszy z tych dostępnych tam bo zastanawiam się czy opłaci się np dopłacić do XT. I 2 pytanie czy press fit by pasował i na jakiej zasadzie to działa

Napisano

Dokładnym odpowiednikiem jest sm-bb52 aczkolwiek polecałbym coś solidniejszego np. accent bb ex pro bsa ew. z shimmano bb-mt800 bsa. PressFit nie pasuje bo jest wciskany w niegwintowaną mufę ramy i to o dużo większej średnicy. U ciebie wszystko co BSA i pod korbę 24mm.

Napisano

Czyli sumując z tych które tam są dostępne nie opłaca się dopłacać powiedzmy ze max budżet to 25f. I sorry panowie bo resztę gratów wiem jaką wziąć a suport w tym rowerze wymieniam 1 raz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...