mich126 Napisano 19 Lipca 2017 Napisano 19 Lipca 2017 Płacz? Chyba ze śmiechu, bo akurat omawiany strój od strony wizualnej na więcej nie zasługuje. Ale co kto lubi. No i dopsz. Ty się śmiejesz z CCC, ktoś inny z tego co Ty nosisz, jak sam napisałeś, co kto lubi no i dopsz:)
gocu Napisano 19 Lipca 2017 Napisano 19 Lipca 2017 Ale niektórzy mają ból tyłka o logo na koszulce, dziwne że jak ktoś gra w piłkę w koszulce realu czy legii to jest ok, ale jak jeździ na rowerze w stroju ulubionej ekipy to już płacz. To tacy sami pajace. A twoja logika jest porażająca, charakterystyczna dla prostych umysłów ludzi którzy świat widza tylko czarno-biało.
mich126 Napisano 19 Lipca 2017 Napisano 19 Lipca 2017 A twoja logika jest porażająca, charakterystyczna dla prostych umysłów ludzi którzy świat widza tylko czarno-biało. Przeczytaj co napisałeś i użyj swojego skrzywionego umysłu do analizy swojej światłej wypowiedzi.
Cichy300 Napisano 25 Marca 2018 Napisano 25 Marca 2018 Kupiłem spodenki na przecenie za 100zl. Są 1000x lepsze niż seria 500 z deca. Jak założyłem CCC to te z deca chciałem wyrzucić do kosza.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.