porcelanowy Napisano 3 Lipca 2017 Napisano 3 Lipca 2017 PowitołWszystkie wymiary mierzone na płasko, bez naciągania Jedna koszulka/bluza DH/frirajd/ęduro, dwie koszulki turystyczne jeśli ktoś jak ja (z uwagi na atletyczną budowę ciała ), nie może jeździć w koszulkach rowerowych Koszulka/bluza rowerowa: NS Bikes/NightfoxJeśli są jakieś objawy używania, to ja nie mogę nic wielkiego znaleźć.Widoczna na trzeciej fotce nitka została "wszyta" w materiał Wymiary:- szerokość pod pachami: 48cm;- szerokość na dole: 53cm;- długość z przodu: 62cm;- długość z tyłu: 79,5cm;- długość rękawa od pachy: 53cm;- długość rękawa od stójki: 74cm. Chciałbym 50zł (polecony prio wliczony). Koszulka CRAFT - pomarańczowa L.Zaciągnięcia na ostatniej fotce to jedyne mankamenty koszulki które zauważyłem.Wymiary:- szerokość pod pachami: 53cm;- szerokość na dole: 53cm;- długość z przodu: 63cm;- długość z tyłu: 71cm. Widoczne zaciągnięcia Chciałbym 20zł (polecony prio wliczony). Koszulka Dare 2B - niebieska L.Wymiary:- szerokość pod pachami: 42cm;- szerokość na dole: 38cm;- długość z przodu: 45cm;- długość z tyłu: 64,5cm; Felery - zaciągnięcia (nie widać, żeby się miało w tym miejscu pruć:plamy - zaznaczone na fotce. Normalnie nie widać ich bardzo, ale są. Tu fotka z lampą błyskową, żeby kontrast wydobyć. Chciałbym 15zł (polecony prio wliczony). Dziękuję za uwagę i zapraszam na priva
porcelanowy Napisano 10 Lipca 2017 Autor Napisano 10 Lipca 2017 Powitoł Trza się pozbyć fantów przed zbliżającym się wyjazdem Obcenka: - Bluza NS Bikes/Nightfox - 40 z wysyłką po Polsce; - CRAFT - 15 z wysyłką po Polsce. Dziękuję i zapraszam na priva
porcelanowy Napisano 9 Sierpnia 2017 Autor Napisano 9 Sierpnia 2017 Powitoł Zostało co aktualne Dochodzi nowa koszulka z megakoszulki.pl Dokładnie ten model: https://www.megakoszulki.pl/koszulka-bike-evolution-smieszne-zabawne-1p2578?k= Nowa w sensie nówka sztuka raz przymierzona. Niestety, sporo na mnie za duża. Zmierzone wymiary bez naciągania - szerokość pod pachami i u dołu: 55cm; - długość z przodu: 65cm; - długość z tyłu: 75cm. Chciałbym 40zł z wliczonym listem priorytetowym po Polsce. Dziękuję i zapraszam
porcelanowy Napisano 13 Września 2017 Autor Napisano 13 Września 2017 Powitoł Obniż Bluza NS - 45zł. Pomarańczowa CRAFT - 15zł. Powyższa biała - 35zł. Przesyłka poleconym prio po Polsce wliczona. Dziękuję i zapraszam
porcelanowy Napisano 20 Października 2017 Autor Napisano 20 Października 2017 Powitoł Ostatni obniż Chyba Jak nie pójdzie w takich cenach to oddaję do caritasu Bluza NS - 40zł. Pomarańczowa CRAFT - 15zł. Powyższa biała - 30zł. Przesyłki poleconym prio po kraju wliczone. Zapraszam
porcelanowy Napisano 4 Grudnia 2017 Autor Napisano 4 Grudnia 2017 Powitoł Raz na 1,5miesiąca można chyba przypomnieć Aktualizacja: białej koszulki nie ma. Reszta aktualna. Chętnych zapraszam na priva. O cenie zawsze można pogadać
porcelanowy Napisano 12 Stycznia 2018 Autor Napisano 12 Stycznia 2018 Powitoł Przypomnę się Pozostałe CRAFT i Dare 2B po 15zł z wliczoną przesyłką poleconą ekonomiczną. Dziękuję i zapraszam
Mod Team bogus Napisano 11 Sierpnia 2022 Mod Team Napisano 11 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.