Skocz do zawartości

[1500 zł] crossowy, męski, 180cm/+70kg

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, zastanawiam się nad zakupem roweru, niekoniecznie musi być nowy ale fajnie jakby nie był też leciwy. Wpadł mi w oko ten oto Trek

https://www.olx.pl/oferta/trek-alpha-1-5-CID767-IDl5hZO.html

jednakże mam co do niego wątpliwości. Przede wszystkim z tego co się dowiedziałem rower był sprowadzany z Niemiec i ciężko ocenić jego wiek. Tu mam nadzieję, że to rower max 3-4 letni ale bardzo chętnie przeczytam opinie na temat tego jaki może mieć wiek ten rower, opinie oraz porady. 

Napisano

A w tytule masz crossowy. Jak już to proponuję poszukać przełajki lub gravela, bo szosa na szutry to wg mnie niezbyt dobry pomysł, ale co kto lubi  :P .

Napisano

Owszem bo w sumie celuję w coś w stylu crossowego w poszukiwaniach. Z ciekawszych propozycji znalazłem jednak tego i mam zagwozdkę. Tak jak mówiłem, większość czasu będę jeździł po soszie więc jeśli to by była dobra oferta to wydaje mi się akceptowalny. Nie zamykam się jednak na inne propozycje, szukam po prostu czegoś uniwersalnego czym mógłbym popędzić po szosie. Wspomnienia ze ścigania się góralem z dwoma crossami na trasie 80 km skutecznie mnie zachęciły do tego typu rowerów ale nie zamykam się na inne. Ma być po prostu przyjemnie na dłuższych trasach. Szutr czy ogólnie inna powierzchnia to pewnie będzie max 3%

Masz jakieś propozycje jeśli chodzi o przełajki lub gravele? Albo jakaś opinia na temat roweru, który podałem?

Napisano

Owszem bo w sumie celuję w coś w stylu crossowego w poszukiwaniach.

Szutr czy ogólnie inna powierzchnia to pewnie będzie max 3%

Jak już to ja bym bardziej celował w fitnessowy chyba, że chcesz baranka  :icon_wink: .

Masz jakieś propozycje jeśli chodzi o przełajki lub gravele?

W tej kwocie to na pewno tylko używki, ale niech się wypowie ktoś zorientowany w temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...