Diegson Napisano 4 Maja 2017 Napisano 4 Maja 2017 Cześć. Tak szukam i szukam i już zgłupiałem. Musze wymienić blat jak w tytule. Pozostaje przy napędzie 2x10. Chciałem kupić coś lepszego lecz przy opisach zębatek najczęściej jest info "do napędów x10" czy wobec tego taka informacja mi wystarczy? Możecie coś polecić?
Diegson Napisano 8 Maja 2017 Autor Napisano 8 Maja 2017 hmmm nikt nie ma pomysłu? Szukałem jakiejś alternatywy i niestety z tego co się zorientowałem to taki Renthal SR4 i inne podobne mogą nie działać przy zmianach biegów aczkolwiek nie potwierdzone te dane bo nie spotkałem nigdzie aby ktokolwiek to wsadził do 2x10. Jest jeszcze Aerozine dedykowane do 2x10 ale tutaj trzeba lekko zeszlifować miejsca koło otworów mocujących pająka. Zatem pozostaje tylko wymienić na to co się miało jeżeli ma być bez kombinacji - to tak dla potomnych.
Rafu Napisano 8 Maja 2017 Napisano 8 Maja 2017 Ja też szukałem jakiś czas temu alternatywy ale w końcu się poddałem i wyszarpałem jakąś niezajechaną używkę z demontażu za sensowne pieniądze.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.