Skocz do zawartości

[ok 2000] MTB Kross level b2?

mracys

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Przymierzam się do rozpoczęcia przygody z rowerami - dlatego też jestem w temacie zielony. Rower będę wykorzystywał do wyjazdów z dzieciakami -  wiem że tutaj lepiej kupić rower krosowy.  Chcę także wyskoczyć czasem sam  i "poszaleć" na górskich szlakach i tutaj już o krosie nie ma mowy. Nie jestem wyjadaczem więc pewnie "szaleć" w moim wydaniu to niedzielna przejażdżka dla innych. 

Mam 172cm wzrostu i waże ok 75kg. 

Byłem w dwóch sklepach w jednym Pan polecał mi norteca - bo dobry osprzet w fajnych pieniądzach i wogóle że jest super. W drugim sprzedawca stwierdził że broń boże nie nortec a osprzęt jest nieistotny tylko rama. Stwierdził że osprzęt się zużywa i jak złapie bakcyla to i tak wymienie za kilka sezonów na lepszy.  Polecił mi krossa level b2 z 2016 roku za 1870 zł. Wróciłem do domu, zacząłem przeglądać fora rowerowe i gdzieś natknąłem się na posty o tym ze te kroosy to też lipa. Teraz juz sam nie wiem - mam mętlik w głowie. 

Co wy polecacie tak w okolicach 2k nie upieram się że to musi być równe 2k jak za 2,2 bedzie coś co zdecydowanie warto dołożyć to ok. Jak kupie coś spoko za 1800 to też ok. Moze być coś z poprzednich sezonów nawet 2015 ( o ile takie dostanę)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...