wiesesman Napisano 9 Kwietnia 2017 Napisano 9 Kwietnia 2017 Witam. Chciał bym się was poradzić czy warto zakupić taki rower? https://www.olx.pl/oferta/rower-kellys-beast-full-2013-rs-recon-sid-xt-CID767-IDgwGXl.html Zastanawiam się nad zakupem lecz nie znam się bardzo na rowerach a nie wiem czy rower jest wart swojej ceny. Wcześniej jeździłem zwykłym góralem który dostałem na komunie Rower ma służyć mi do jazdy po mieście dojeździe do pracy oraz czasami wypady do lasu. Jeżeli rower nie jest wart swojej ceny prosił bym o propozycje innego roweru. Dzięki i pozdro
Charls Napisano 9 Kwietnia 2017 Napisano 9 Kwietnia 2017 Prawie 5000 km przebiego to niemało, osprzęt może byc zmęczony, sporo wkładu cię może czekać
wiesesman Napisano 9 Kwietnia 2017 Autor Napisano 9 Kwietnia 2017 Za niższa cenę warto kupić? czy lepiej odpuścić i znaleźć coś lepszego?
kipcior Napisano 9 Kwietnia 2017 Napisano 9 Kwietnia 2017 Cena niby nie wygląda jakoś źle tym bardziej, że nowego fulla za tyle nie kupisz chociaż w zeszłym roku w Decathlonie była promocja na fulla poniżej 4tys. Tylko weź pod uwagę, że serwis będzie znacznie droższy niż komunijnego wynalazku więc możesz spytać sprzedawcę kiedy ostatnio coś z nim robił w tym temacie, może ma jakieś rachunki. Serwis amorów jednak parę ładnych stówek kosztuje, reszta też za darmo nie jest więc jakbyś miał jeszcze tysiaka wpakować w "remont" to już nie jest takie fajne.
wiesesman Napisano 9 Kwietnia 2017 Autor Napisano 9 Kwietnia 2017 Jeżeli zjedzie kolo 2 tys za rowerek to pomyślę nad nim. Jutro po pracy jadę go obejrzeć i wypytac o serwis sprzętu. Jeżeli wyszła by lipa jaki inny rower polecacie? Lepiej kupic nowy rowerek czy używany? Ale ogólnie rower dobry, wygodny? jeżeli będzie z nim wszytko git to posłuży mi parę lat? Producent roweru jest ok czy jednak wybrać inną firmę?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.