Skocz do zawartości

[do 3000] Kellys Beast Full

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Chciał bym się was poradzić czy warto zakupić taki rower? https://www.olx.pl/oferta/rower-kellys-beast-full-2013-rs-recon-sid-xt-CID767-IDgwGXl.html Zastanawiam się nad zakupem lecz nie znam się bardzo na rowerach a nie wiem czy rower jest wart swojej ceny. Wcześniej jeździłem zwykłym góralem który dostałem na komunie :) Rower ma służyć mi do jazdy po mieście dojeździe do pracy oraz czasami wypady do lasu. Jeżeli rower nie jest wart swojej ceny prosił bym o propozycje innego roweru. Dzięki i pozdro

Napisano

Cena niby nie wygląda jakoś źle tym bardziej, że nowego fulla za tyle nie kupisz chociaż w zeszłym roku w Decathlonie była promocja na fulla poniżej 4tys. 
Tylko weź pod uwagę, że serwis będzie znacznie droższy niż komunijnego wynalazku więc możesz spytać sprzedawcę kiedy ostatnio coś z nim robił w tym temacie, może ma jakieś rachunki. Serwis amorów jednak parę ładnych stówek kosztuje, reszta też za darmo nie jest więc jakbyś miał jeszcze tysiaka wpakować w "remont" to już nie jest takie fajne.

Napisano

Jeżeli zjedzie kolo 2 tys za rowerek to pomyślę nad nim. Jutro po pracy jadę go obejrzeć i wypytac o serwis sprzętu. Jeżeli wyszła by lipa jaki inny rower polecacie? Lepiej kupic nowy rowerek czy używany?

Ale ogólnie rower dobry, wygodny? jeżeli będzie z nim wszytko git to posłuży mi parę lat? Producent roweru jest ok czy jednak wybrać inną firmę?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...