OutOfMemory Napisano 3 Kwietnia 2017 Napisano 3 Kwietnia 2017 Cześć Czy jest jakaś opcja aby zablokować jakiegoś jednego użytkownika, który zaczął mnie obserwować? I nie dopuścić do sytuacji, że koleś założy kolejne lipne konto i ponownie zacznie trollować na moim profilu? Znalazłem, temat do zamknięcia. Takie rzeczy można z poziomu komputera.
joesatch Napisano 3 Kwietnia 2017 Napisano 3 Kwietnia 2017 Fajnie, lubię takich ludzi którzy szukają sami rozwiązań....A teraz przyjacielu podziel się wiedzą tajemną którą zdobyłeś by potomni wpadający na Twój wątek na forum nie odchodzili stąd z kwitkiem i niesmakiem. Pozdrawiam
montell81 Napisano 3 Kwietnia 2017 Napisano 3 Kwietnia 2017 Podepnę się bo mam pytanie z tej samej beczki: Jak na stravie ukryć kilkaset początkowych i końcowych metrów, by na mapie nie było widać skąd startuję/gdzie kończę
radetzky Napisano 3 Kwietnia 2017 Napisano 3 Kwietnia 2017 ak na stravie ukryć kilkaset początkowych i końcowych metrów, by na mapie nie było widać skąd startuję/gdzie kończę W ustawieniach >PRIVACY masz odpowiednią opcje.
HarveyDent Napisano 13 Kwietnia 2017 Napisano 13 Kwietnia 2017 Zakładka Following->Following Me, zębatka przy użyszkodniku i Block Athlete
misiojedzie Napisano 17 Kwietnia 2017 Napisano 17 Kwietnia 2017 A jak zrobić żeby kto chce mnie obserwować mógł to zrobić po uzyskaniu mojej zgody? Niektórzy mają zamiast Following napisane Request to Follow. Czy to opcja dostępna w wersji premium? No i jak to możliwe że gość mnie nie obserwuje a zawsze daje mi plusa?
vpablov Napisano 18 Kwietnia 2017 Napisano 18 Kwietnia 2017 w wersji free tak settings- privacy - Enhanced Privacy Mode - on
HarveyDent Napisano 18 Kwietnia 2017 Napisano 18 Kwietnia 2017 No i jak to możliwe że gość mnie nie obserwuje a zawsze daje mi plusa? "Widzi cię" w jakiejś wspólnej grupie.
misiojedzie Napisano 18 Kwietnia 2017 Napisano 18 Kwietnia 2017 A tak, może tak być. W grupie tego forum pewnie.
Moorzyn Napisano 18 Kwietnia 2017 Napisano 18 Kwietnia 2017 Lub jak czasem pokazuje z kim jechałeś, to także można obejrzeć czyjś trening mimo, że on ukrywa. Da się tę opcję też wyłączyć, nie będzie pokazywać z kim jechałeś, ani że ktoś z Tobą jechał.
misiojedzie Napisano 19 Kwietnia 2017 Napisano 19 Kwietnia 2017 Dzięki, do tej pory nie musiałem się zagłębiać w ustawienia zaawansowane
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.