Skocz do zawartości

[strava] jak pozbyć się followersa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć

Czy jest jakaś opcja aby zablokować jakiegoś jednego użytkownika, który zaczął mnie obserwować? I nie dopuścić do sytuacji, że koleś założy kolejne lipne konto i ponownie zacznie trollować na moim profilu?

Znalazłem, temat do zamknięcia.

Takie rzeczy można z poziomu komputera.

Napisano

Fajnie, lubię takich ludzi którzy szukają sami rozwiązań....

A teraz przyjacielu podziel się wiedzą tajemną którą zdobyłeś by potomni wpadający na Twój wątek na forum nie odchodzili stąd z kwitkiem i niesmakiem.

Pozdrawiam

Napisano

Podepnę się bo mam pytanie z tej samej beczki:

Jak na stravie ukryć kilkaset początkowych i końcowych metrów, by na mapie nie było widać skąd startuję/gdzie kończę

Napisano

ak na stravie ukryć kilkaset początkowych i końcowych metrów, by na mapie nie było widać skąd startuję/gdzie kończę

W ustawieniach  >PRIVACY masz odpowiednią opcje.

• 2 tygodnie później...
Napisano

A jak zrobić żeby kto chce mnie obserwować mógł to zrobić po uzyskaniu mojej zgody? Niektórzy mają zamiast Following napisane Request to Follow. Czy to opcja dostępna w wersji premium? No i jak to możliwe że gość mnie nie obserwuje a zawsze daje mi plusa? 

Napisano

Lub jak czasem pokazuje z kim jechałeś, to także można obejrzeć czyjś trening mimo, że on ukrywa. Da się tę opcję też wyłączyć, nie będzie pokazywać z kim jechałeś, ani że ktoś z Tobą jechał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...