Skocz do zawartości

[pedały] platformy

Pgaz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam chciał bym kupić platformy tylko nie wiem jakie wybrać ? ?

BOP

da bomb ???

TRUVATIV

może jakies inne ?

Generalnie lubie jak pewnie leży noga. Raczej do normalnej jazdy wiec mogły by być lekkie o ile takie są ;]

Dziękuję za pomoc ;]

• 2 tygodnie później...
Napisano

Jeśli te pierwsze to były BOP CanCan (aukcję skasowali), to wiem jedno: DARUJ JE SOBIE! Mialem, po 2 miesiącach (spokojnej jazdy zastrzegam!) zaczęla się blokować kontra, oddałem, wysłali do serwisu, znów się zablokowała... itede. Teraz mam DARTMOOR BLOODY MARRY (maszynówki, można wyhaczyć za ok. 110PLN) i złego słowa nie powiem.

Z tamtych dwch wolałbym Truvativa - jakoś mam większe zaufanie do tej marki :033:

Napisano

Jeśli już platfory to koniecznie z wkręcanymi pinami. Ja miałem VP 559 i jeździło się bardzo dobrze. Noga świetnie trzyma się na pedale i nie ześlizguje się. Jedyną wadą jest to, że jak zahaczysz nogą o pedał to można sobie niezłą dziurę wyryć:033:.

Napisano

Bierz naleśniki NS`a. Świetne platformy za rozsądną cenę. Za jakieś 70 zł masz markowy sprawdzony produkt z wymiennymi pinami. NS Pancake Rulezzz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...