Skocz do zawartości

[Licznik] Dobry i wytrzymały licznik do 500PLN

IPretOriaNI

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie, tak jak w temacie poszukuję dobrego i wytrzymałego licznika do codziennego użytku w granicach 500PLN. Na rynku jest tak ogromny wybór sprzętu że po prostu nie wiem co wybrać. Z góry wielkie dzięki za pomoc i sugestie. 

• Mod Team
Napisano

Polecam Sigmy, dobre i trwałe. Nawet najtańsze modele za ~ 60pln. Wszystkie droższe oferują tylko większą ilość funkcji/transmisję bezprzewodową. Wybierz model który ma funkcje jakie potrzebujesz, nie ma sensu przepłacać za coś z czego nie będziesz korzystać.

Napisano

Popieram poprzednika. Sigmy chyba wszystkie są bardzo dobrej jakości. Nie bierz tylko zbyt wysokiego modelu, ja się skusiłem i mam sporo funkcji, których nieużywam, a przez które trzeba się przeklikać.

Napisano

Nie tylko sigma robi liczniki :) godne polecenia i raczej tańsze są VDO, jak chcesz licznik z gps, barometrem, bluetooth i opcjonalnie pulsem i prędkością z czujnika to polecam osobiście bryton rider 310, goła wersja kosztuje ~360zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...