Skocz do zawartości

[Rower] Czy jest warty 250zł?

Ciemny5757

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, poniżej wklejam wiadomość z gościem od którego patrzyłem rower

Rower TrexStar EXCELSSION koła 26'

''sprzedam rower cross country-TtrexStar Excelssion Stan dobry do małych regulacji(napęd,hamulce).rama 19,5cala(długośc rury podsiodłowej 55cm),mostek kierownicy-UNO.Manetki hamulców TEKTRO ECLIPSE(lewa nowa)przedni hamulec V-BRAKE nowe klocki.tylni Hamulec tarczowy mechaniczny SF-DB 03 nowe klocki.opony miękie MAXXIS 26X2,1. Piasty lepszy model niż fabrycznie montowane.napęd 3x7 zębatki stan b.dobry podobnie łańcuch.manetki pżerzutek SUNTOUR X-PRESS.Tylnia pżerzutka nowa shimano mega range comfort 050.przednia shimano standartowa.przedni amortyzator SUNTOUR SR X.C.M .Nowe siedzenie Wader,licznik kilometrów SIGMA sport BC 500.Nowe plastikowe błotniki,wymienione na nowe wszystkie linki i uszkodzone pancerze.fajny rower za niewielkie pieniądze.polecam''

Czy jest wart te 250 zł?

Pozdrawiam.

Napisano

Te zdjęcia nie wiele zmieniają, bo w sumie to mało na nich widać, ale jeśli faktycznie jest tak jak sprzedający opisuje, to wg. mnie nic lepszego w tej cenie nie znajdziesz. Trzeba by było zobaczyć na żywo.

Napisano

Dokładnie , jeśli wszystko sprawne,napęd nie zajechany to 250zł nie jest złą ceną . Przy takim budżecie najważniejsze jest dobry stan całosci bo wszelkie remonty/naprawy mogą pochłonąć drugie tyle albo i więcej.

Napisano

Te zdjęcia nie wiele zmieniają, bo w sumie to mało na nich widać, ale jeśli faktycznie jest tak jak sprzedający opisuje, to wg. mnie nic lepszego w tej cenie nie znajdziesz. Trzeba by było zobaczyć na żywo.

Powiem tak znajomy był i patrzył bo gościu jest ode mnie 400km. Z tego co mówił znajomy to amorek jest do czyszczenia luzy lekkie ma. a reszta jest do regulacji rama ma małe odpryski.

Napisano

No to decyzja należy do Ciebie, rób jak uważasz. Znasz nasze zdanie, znajomy oglądał, więc już chyba tyle w temacie :)

A nawet gdyby rower okazał się w kiepskim stanie, to zawsze możesz poszukać używanych części, żeby go trochę podratować. 250 zł to nie jest majątek, więc w razie czego świat się nie zawali :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...