Mod Team Puklus Napisano 28 Listopada 2016 Mod Team Napisano 28 Listopada 2016 Witam Nabyłem droga kupna tani uchwyt i generalnie spełnia on swoją funkcję, lecz jest wiotki i na naszych zacnych ścieżkach telefon wygląda dość ... drżąco. Polecicie jakiś w miarę nie drogi ale stabilny uchwyt do smartfona ?
Mod Team michuuu Napisano 28 Listopada 2016 Mod Team Napisano 28 Listopada 2016 Jaka bariera cenowa? Całkiem niedawno nabyłem samsungowy. Tani to nie jest ok. 7 dyszek ale stabilny i pancerny. Sądzę, że warto. https://mediamarkt.pl/telefony-i-smartfony/uchwyt-samsung-ee-v200sabegww Chyba dokładnie taki , też w media kupowałem.
Fenthin Napisano 28 Listopada 2016 Napisano 28 Listopada 2016 Jak wyżej, Samsung EE-V200. Posiadam taki uchwyt, w samochodach kilku znajomych też je widuję, wszystko ok. Drobny minus za elementy z błyszczącego plastiku. Jak na razie wygląda bez zarzutów, ale szkoda że nie całość w macie. Przy czym 70zł to już sporo, można go kupić nawet poniżej 60zł.
Mod Team Puklus Napisano 29 Listopada 2016 Autor Mod Team Napisano 29 Listopada 2016 Dzięki, a możecie mi napisać grubość łapy ? bo miedzy przyciskami mam ok 27-30mm przerwy by go złapać.
Mod Team michuuu Napisano 29 Listopada 2016 Mod Team Napisano 29 Listopada 2016 Sama płytka ma ok.14mm (ta na której leży smartfon), natomiast w najgrubszym miejscy (razem z uchwytami dociskowymi) ma ok. 35mm.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.