ronina Napisano 18 Listopada 2016 Napisano 18 Listopada 2016 Podsumowując kolejny raz napiszę - potrzebujesz Etrexa 20. Wsparcie serwisowe dla Summita raczej sie skończyło gdyz to model z przed paru dobrych lat. Nie zaszkodzi sie dowiedziec u dystrybutora Garmina na Pl jak wygląda sprawa.
staryJanek Napisano 18 Listopada 2016 Autor Napisano 18 Listopada 2016 Podsumowując kolejny raz napiszę - potrzebujesz Etrexa 20. Macie rację towarzyszu ale kombinuje kombinowałem z innymi ale faktycznie to jest chyba jedyny ciekawy produkt. już jestem pewien na 99% tym bardizej żę pod domem mam sklep gdize tylko to mają z navi turystycznych .
staryJanek Napisano 21 Listopada 2016 Autor Napisano 21 Listopada 2016 No więc po długim szukaniu, rozmawianiu z ludźmi i Wami tu na forum oraz obmacywaniu etrexów w sklepach wybór padł na Garmin eTrex 20x . (ma te funkcje co potrzebuje nie ma tego na czym wcale mi nie zależy np. wysokościomierz . no i najważniejsze .... CENA. ) ps. Ciekawostką dla mnie był fakt, że facet ze sklepu namawiał mnie zebym kupił u niego w sklepie internetowym (przez alegro) a nie fizycznie w sklepie. ? Faktycznie, tak zrobiłem i dokupiłem kilka rzeczy . Wszystko na raty przez internet w 10 min. Ostatnio jak brałem kredyt na kolorowy telewizor to stałem w banku i na decyzję czekałem 3 dni. A teraz przez net i to w pare minut , co za czasy . Dzięki wszystkim za pomoc w wyborze .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.