Kforum1 Napisano 3 Października 2016 Napisano 3 Października 2016 Witam Mam taki problem przednia przerzutka (tiagra) nie wraca do największego przełożenia. Tzn. spada za każdym razem gdy zmieniam ale z powrotem już nie mogę jej "naciągnąć" Kilka razy naciągam ale nie czuję oporu-nie naciąga linki tylko lużno macham manetką. Za którym tam razem przerzuci ale to nie jest normalne. Szosówka jest na gwarancji i nie wiem co tam się stało i czy sam jestem w stanie to naprawić. Proszę o pomoc.
radziuGD Napisano 3 Października 2016 Napisano 3 Października 2016 Taką przypadłość ma lewa st-4700 (zakładam, że taki model manetki posiadasz). Oddaj na gwarancję, manetka do wymiany.
firefoks Napisano 3 Października 2016 Napisano 3 Października 2016 To już nie pierwszy taki przypadek...
Kforum1 Napisano 3 Października 2016 Autor Napisano 3 Października 2016 W specyfikacji pisze,że mam klamkomanetki : Shimano Tiagra STI,10-speed bo to szosa jest
seraph Napisano 3 Października 2016 Napisano 3 Października 2016 Jakiej byś manetki nie miał to wygląda na winę manetki i oddaj to na gwarancję. Nawet jakbyś mógł naprawić sam to po co ryzykować utratę gwarancji?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.