Qubis Napisano 22 Sierpnia 2016 Autor Napisano 22 Sierpnia 2016 Gorzej niz gorzej jak z baba hahah Nie miałem nic zlego na myśl pisząc ze malo slx-a tylko ze opis trochę mulacy.. Druga sprawa to na rower mam 2500max bo to to dodatek do sportowego motocykl którego utrzymanie trochę w sezonie kosztuje wiec jak babie powiem ze na rower wydaje kolejne 3tysi to bedzie przej...ne:) Powiedzcie czy ten gaiant leszy od Acida jesi tak to dzwonie po niego. Bo nic na kołach 27.5 nie znjde w tej kasie
Sobek82 Napisano 22 Sierpnia 2016 Napisano 22 Sierpnia 2016 Na pewno mniej użytkowany od Acid'a a tak to podobnie na plus wygląd Giant'a jak dla mnie Ale ten misiu jest cenowo w Twoim zasięgu jeślibyś zadzwonił i kupił poza allegro i gość by troszkę zszedł z ceny to byś miał o wiele lepszą maszynkę http://allegro.pl/rower-white-r-m-17-27-5-i6423290037.htmlPozdrower
Qubis Napisano 23 Sierpnia 2016 Autor Napisano 23 Sierpnia 2016 Mam dzwonić jutro bo dziaj nie ma nikogo z kim mozna pogadac o pieniądzach
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.