RainbowHunterPL Napisano 17 Sierpnia 2016 Napisano 17 Sierpnia 2016 Witam mam problem z wyżej wymienioną przerzutką mianowicie wszystko jest na 100% proste niema luzów a przerzutka wrzuca bardzo dobrze na niższe biegi [lżejsze] natomiast na cięższe ni cholery niechce zrzucać jedynie przy bardzo poluzowanej lince przejdźmy do rzeczy co próbowałem zrobić. i niema żadnej poprawy Co polecacie jeszcze sprawdzić 1.Naciągnełem odnowa linke zostawiając 2 obroty na manetce i śrubie baryłkowej 2.Sprawdziłem przerzutke oraz Hak czy nie jest pokrzywione wszystko jest proste ale dalej nie wiem w czym problem :/
Mod Team Puklus Napisano 17 Sierpnia 2016 Mod Team Napisano 17 Sierpnia 2016 Niestety to nie nowość przy Tym Alivio. Proponuję wymienić linki na bardzo dobre min sp41 od shimano, katy porobić możliwie najłagodniejsze, o pancerze mi chodzi. Jak to nie pomoże, polecam zmienić manetki na deore.
RainbowHunterPL Napisano 17 Sierpnia 2016 Autor Napisano 17 Sierpnia 2016 problem leży w tym że tylną manetke mam XT :/ najprościej wymienić będzie przerzutke na XT 9 rzędową no nic dzięki za pomoc Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
Mod Team Puklus Napisano 18 Sierpnia 2016 Mod Team Napisano 18 Sierpnia 2016 A linki i pancerze jakie? Pewnie jagwire lex :-D
RainbowHunterPL Napisano 20 Sierpnia 2016 Autor Napisano 20 Sierpnia 2016 Standardowe shimano Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
Mod Team Puklus Napisano 20 Sierpnia 2016 Mod Team Napisano 20 Sierpnia 2016 No jak linki są w dobrym stanie i manetki masz dobre to już wiesz co jest nie dobre :-P
RainbowHunterPL Napisano 20 Sierpnia 2016 Autor Napisano 20 Sierpnia 2016 Zamówiona 9 rzędowa XT mam nadzieje że będe zadowolony Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.