RAq11 Napisano 11 Sierpnia 2016 Napisano 11 Sierpnia 2016 Witam. Czy miał ktoś coś takiego lub bardzo podobnego? http://allegro.pl/lr3-latarka-rower-cree-led-1000w-800l-gratisy-2xak-i5941090278.htmlWiem, ze to nie będzie szał, ale potrzebuje czegoś na szybko. Będę jej używał do jazdy po mieście, ew w lesie jako dodatkowa, bo po ciemku samemu latał nie będę, a znajomi mają convoye.
Tatanka Napisano 11 Sierpnia 2016 Napisano 11 Sierpnia 2016 Mam bardzo podobną i w tej cenie nie ma się co przyczepić
RAq11 Napisano 11 Sierpnia 2016 Autor Napisano 11 Sierpnia 2016 A jak świeci, daje rade? Ew poleci ktoś coś z allegro do 50-60 zł maks z wysyłką?
Marcin9 Napisano 11 Sierpnia 2016 Napisano 11 Sierpnia 2016 Przejrzyj ten temat... http://www.forumrowerowe.org/topic/120938-lampka-co-kupisz-jak-masz-50-a-co-jesli-masz-150zl/
modelarz Napisano 11 Sierpnia 2016 Napisano 11 Sierpnia 2016 To jest zwykłe badziewie i na rower się zupełnie nie nadaje. Zamiast tego badziewia, dużo lepszy jest convoy s2+, ale o takich latarkach i ogólnie lampkach jest cały przypięty temat.
RAq11 Napisano 11 Sierpnia 2016 Autor Napisano 11 Sierpnia 2016 Tak, ja wiem, ze to nie jest najwyzsza półka. Ja będe jeździł po mieście i naprawde rzadkie wypady gdzieś do lasu, w tym roku tylko jeden raz latałem po ciemku w lesie. Convoya kupie tak czy tak, ale nie w tym czasie.
KrisK Napisano 13 Sierpnia 2016 Napisano 13 Sierpnia 2016 Latarka jak latarka ja mam wyglądającą tak samo kupioną dawno temu. Jechać z tym się da... Szybko? trochę gorzej. Rozkład światła ma mizerny bo nie świeci przed kołem a i za szeroko nie świeci. Moja cree nie widziała Nie wiem jak ta bo obudowa a środek to różne bajki. Za taką cenę będziesz miał światło z którym przekukasz sie spokojnie i całkiem przyzwoita latarkę do innych celów. Zdarzało się że w nocy świeciłem sobie i osobie jadącej przede mną a mającej namiastkę światła i dojeżdżaliśmy szczęśliwie nie koniecznie asfaltami. Ja właśnie szukam czegoś lepszego a tą dostanie pewnie córka i niech się męczy . Dla wyjaśnienia to mam dokładnie emosa o którego pytasz w innym wątku.
negractm Napisano 15 Sierpnia 2016 Napisano 15 Sierpnia 2016 Witam ja bym mógł podpowiedzieć inną lampkę-->CatEye HL-EL135N ma 3 diody-ledowe i jasność 150CD,, Czy ta latarka jak w temacie nie oślepia ??jestem wrogiem oślepiania na drodze-mowa tu o każdym pojeździe nawet koniu )... Cena jej z przesyłką 60 zł a i może taniej jak się znajdzie ma 3 ledy i przy ciągłym świetle wytrzymuje 80h
CentrumRowerowe Napisano 16 Sierpnia 2016 Napisano 16 Sierpnia 2016 parametry tej lampki to jest jakiś kosmos;) Trzeba to podzielić mniej więcej przez pięć. Z doświadczenia mogę podpowiedzieć, że jakość chińskich lampek no name to loteria. Może trafić się niezniszczalny egzemplarz, ale znacznie częściej trafia się bubel. Jak się zepsuje po 2 miesiącach mogą być problemy z procedurą reklamacyjną. W związku z tym polecam chińczyka, który będzie świecił podobnie, ale ma 2 lata gwarancji obsługiwanej przez polskiego dystrybutora. Jak niespodziewanie padnie zaraz po zakupie bez większych problemów można dostać nowy egzemplarz.. Prox Torch
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.