Skocz do zawartości

[lampka przód] opinie, pomoc

RAq11

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To jest zwykłe badziewie i na rower się zupełnie nie nadaje. Zamiast tego badziewia, dużo lepszy jest convoy s2+, ale o takich latarkach i ogólnie lampkach jest cały przypięty temat.

Napisano

Tak, ja wiem, ze to nie jest najwyzsza półka. Ja będe jeździł po mieście i naprawde rzadkie wypady gdzieś do lasu, w tym roku tylko jeden raz latałem po ciemku w lesie. 

Convoya kupie tak czy tak, ale nie w tym czasie.

Napisano

Latarka jak latarka ja mam wyglądającą tak samo kupioną dawno temu.

Jechać z tym się da... Szybko?  trochę gorzej.

Rozkład światła ma mizerny bo nie świeci przed kołem a i za szeroko nie świeci.

Moja cree nie widziała :D  Nie wiem jak ta bo obudowa a środek to różne bajki.

Za taką cenę będziesz miał światło z którym przekukasz sie spokojnie  i całkiem przyzwoita latarkę do innych celów. 

Zdarzało się że w nocy  świeciłem sobie i osobie jadącej przede mną a mającej namiastkę światła i dojeżdżaliśmy szczęśliwie nie koniecznie asfaltami.

Ja właśnie szukam czegoś lepszego a tą dostanie pewnie córka i niech się męczy ;)

Dla wyjaśnienia to mam dokładnie emosa o którego pytasz w innym wątku.

Napisano

Witam ja bym mógł podpowiedzieć inną lampkę-->CatEye HL-EL135N  ma 3 diody-ledowe i jasność 150CD,,

Czy ta latarka jak w temacie nie oślepia ??jestem wrogiem oślepiania na drodze-mowa tu o każdym pojeździe nawet koniu )...

Cena jej z przesyłką 60 zł a i może taniej jak się znajdzie ma 3 ledy i przy ciągłym świetle wytrzymuje 80h

Napisano

parametry tej lampki to jest jakiś kosmos;) Trzeba to podzielić mniej więcej przez pięć. Z doświadczenia mogę podpowiedzieć, że jakość chińskich lampek no name to loteria. Może trafić się niezniszczalny egzemplarz, ale znacznie częściej trafia się bubel. Jak się zepsuje po 2 miesiącach mogą być problemy z procedurą reklamacyjną. W związku z tym polecam chińczyka, który będzie świecił podobnie, ale ma 2 lata gwarancji obsługiwanej przez polskiego dystrybutora. Jak niespodziewanie padnie zaraz po zakupie bez większych problemów można dostać nowy egzemplarz.. Prox Torch

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...