Skocz do zawartości

[do 3500] Rower crossowy - który z 3.

Mastha

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć,

Przymierzam się do kupna pierwszego roweru od dłuższego czasu. 

przeszedłem się dzisiaj po różnych łódzkich sklepach rowerowych i wybrałem/zostały mi polecone takie rowery:

Giant Roam Disc 1 w cenie ~2500 zł

Cube Nature Pro w cenie ~3300 zł.

Kellys Phanatic 90 w cenie ~3500 zł.

Póki co bardziej skłaniam się na Gianta. Jest sens dopłacać 1000 zł do Cuba albo Kellysa? 

Napisano

W Kellys masz lepsze ciut hamulce, piasty,obie przerzutki, amor powietrze a nie sprężyna jak w giantcie. Moim zdaniem warto, tym bardziej, że spokojnie znajdziesz sklep który Ci urwie z ceny i zbliży się cenowo do 3000pln

Napisano

Charvel, dzięki za odpowiedź. Rozumiem, że masz na myśli jakieś sklepy internetowe? Jakiś w szczególności polecasz?

Bo stacjonarny sklep w którym widziałem tego Kellysa już więcej nie urwie (a sam wygląd sklepiku też nie zachęcał żebym w nim kupił).

Napisano

Nie, mówię raczej o tendencji/zwyczaju sklepów stacjonarnych, że często można przy kupnie utargować/urwać coś z ceny - nawet do 10% w sezonie. 

Napisano

A jak na tle tych rowerów prezentuje się Unibike Zethos GTS (2016)? Cenę w sklepie stacjonarnym można już spotkać na poziomie ok. 3150 zł...

W salonie Scotta mówili mi, że w tej cenie nic lepszego (jeśli chodzi o rower crossowy) nie znajdę... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...