Gość Napisano 26 Lipca 2016 Napisano 26 Lipca 2016 Ja bym się w umowę nie bawił, no ale jak będziesz się czuł bezpieczniej to pisz. Nie wygląda to wszystko źle, jak kupisz to na Twoim miejscu poświęciłbym trochę czasu i rozebrał go do ostatniej śrubki, wszystko wymył i nasmarował. Wypadałoby zajrzeć do sterów i amora, zmienić linki i pancerze dla spokoju, wymienić ten kosmiczny mostek na jakiś normalny, no i siodełko na coś co nie wygląda jak kanapa. Oczywiście warto zajrzeć do piast. Ogólnie idzie z niego zrobić fajny budżetowy rower, jednak potrzeba na to jeszcze pewnie z 200 zł i dużo wolnego czasu.
xkedi Napisano 26 Lipca 2016 Autor Napisano 26 Lipca 2016 czas będzie, też ten mostek nie podoba mi sie Wolę jednak umowę spisać, no chyba że dostanę coś typu książeczka serwisowa. Na początku hamulce Vbrake zostawie, a w przyszłości inne koła i tarcze. Dobry pomysł z tym przesmarowaniem. Z tego co znalazłem to jest rocznik 2009 i powinien miecz amorek XTR??
Gość Napisano 26 Lipca 2016 Napisano 26 Lipca 2016 Nie XTR ( bo to topowa grupa Shimano) tylko XCR. Z tego co widzę na fotce to ma XCM
xkedi Napisano 26 Lipca 2016 Autor Napisano 26 Lipca 2016 Możliwe, że był wymieniany. Juz mi te nazwy się mylą ;/ http://wwww.katalogrowerowy.pl/produkt.php?id_produktu=1030&kr=2009 To ta specyfikacja
Silver400 Napisano 28 Lipca 2016 Napisano 28 Lipca 2016 Nie kupuj tego czegoś za 340zł. Może i to jest XT ale sprzed 10 lat. Wiadomo chociaż czy ta rama ma stery 1 i 1/8 ? bo ja są na cal to juz w ogole pozdrawiam z takim czymś Kup nowego rockridera, najlepiej na 29". Z gwarancją, ze sklepu, wyregulowanego itd.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.