Skocz do zawartości

[miejscówka] kotlina kłodzka na 10 dni

burz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej, poszukuję fajnej miejscówki - agroturystyka - w Kotlinie Kłodzkiej na ok. 10 dni w pierwszej połowie sierpnia. Ja i żona plus rowery. Chcemy pojeździć, jak najwięcej zobaczyć na rowerach, ale i przeżyć (z nizin jesteśmy;))

Lubimy ciszę i jak najmniej ludzi w miejscu zakwaterowania na urlopie...

Ktoś coś?

Napisano

Stronie Śląskie i okolice? Stamtąd możesz uciec na bardzo fajne, puste, ciche trasy pod Masywem Śnieżnika i w Górach Bialskich. Na biegówkach spaliśmy w świetnym jeśli chodzi o stosunek kasa/jakość pensjonacie/hotelu Emilia w Bolesławowie. Fajna gospodyni, pyszne jedzenie. W tle:

pensjonat-emilia-w-boleslawowie-masyw-sn

Charakter tras - dość spokojne, łagodne długie pozdjazdy/zjazdy, dlatego fajne na biegówki - możesz sprawdzić na naszych zdjęciach.

Szy.

Napisano

Miejscowość Orłowiec (pod Lądkiem zdrój) . Znajdz sobie w internecie Dom na Wzgórzu Orłowiec. Bardzo fajna baza wypadowa do wyjazdów. Miejsce ciche i spokojne. 

Napisano

Międzygórze to bardzo fajna miejscowość. Nie znam się na tym czy byłoby to strategicznie dobre miejsce wypadowe (byłam tam pieszo), na pewno blisko masywu Śnieżnika. Polecam w Międzygórzu agroturystykę "Cichy Kąt", w internecie znajdziesz namiary. Byliśmy bardzo zadowoleni, gospodarz bardzo miły i uprzejmy, myślę, że nie byłoby problemów z dogadaniem się odnośnie przechowania rowerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.