Madhivala Napisano 20 Maja 2016 Napisano 20 Maja 2016 Witam wszystkich forumowiczów. Chciałam prosić o pomoc przy wyborze roweru. Będę nim pomykać po mieście, po parkowych a czasami leśnych ścieżkach. Jestem niewysoka, mam 162cm wzrostu. Jeśli dobrze sprawdziłam to muszę mieć ramę 16" (?) Rower może mieć męską ramę, zupełnie mi to nie przeszkadza. Będę wdzięczna za wszelkie propozycje!
WaGiant Napisano 20 Maja 2016 Napisano 20 Maja 2016 Rozmiar wybrałaś dobrze , choć 17" też może pasować szczególnie w damskiej ramie . Nie napisałaś jakiego typu roweru szukasz i co to znaczy wygodny ? Biorąc pod uwagę to ,, pomykanie " i leśne ścieżki stawiam na rower crossowy . Na górze strony masz podpięty temat o crossówkach za 1300 - 1800 zł , może tam coś znajdziesz . Ja poradzę coś innego - idź do sklepu , zobacz co w ogóle możesz kupić i wtedy pytaj o konkretne modele . Odradzam kupno w necie . Rower jak buty , trzeba przymierzyć . Z polskich rowerów warto popatrzyć na Unibike Flash albo Romet Orkan 2 . Oba mieszczą się z cenie i mają damskie wersje .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.