Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A ja dzisiaj dokonczylem skladanie mojej super szosy '79 B) szytka przyleciala kurierem, a ze do tego trzeba bylo wypic to i owo zeby dobrze dzialala to ide w kime :)

ps. powiem szczerze ze jazda na rachitycznym rowerze na blacie 52 z przodu daje wycisk :D a jak sie doda do tego brak hampla z przodu (wywalilem go bo byl mega stary i wspolczesne klocki do niego nie pasowaly) to wrazenia gwarantowane :D tylko ze na tym baranku nie moge jeszcze smigac na stojaka ;) bez kitu sie osralem ze strachu jak stanalem na pedalach na takiej waskiej kierze :P

czyli w niedziele lipa? a w sobote?

Napisano

Ja tam w niedziele moge jechac B) Ba. nawet bardziej niz sobota mi pasuje ;P A zreszta.. dostosuje sie ^^

Napisano

Ja sobota B) hehe ja szosę pochoinkę planuję ^^

panowie, kto chętny by jechać do szklarskiej poręby/karpacza tak na 2 noce po 20 sierpnia? :) Zdobylibyśmy wszystkie szczyty ;) a nocą uzupełnianie mikroelementów spalonych jakimiś izotonikami :D

Napisano

ja jestem chętny na jakiś wypad na rower- sobota lub niedziela- mnie to obojętne :)

A nawet jutro mogę gdzieś jechać( ale to uzależnione od tego, czy strój mi wyschnie)

Napisano

na 2 noce powiadasz.. wracam do Wro dopiero 21.08 w nocy wiec przyznaje ze mooglbym na to poojds jesli wchodzilaby w gre data rozpoczecie ok 23.08.. hmmm a jakies ustawione miejsce do spania macie w tych miejscoowkach? czy chybil trafil?

Napisano

Pensjonat w lesie.. ;) kuszace :P cena tym bardziej kuszaca.. zeby tylko rowery nie musialy zostac w rozliczeniu u wielkiego, spoconego, drwala-wlasciciela ;)

a dlaczego ma byc sportowo po tym czasie? bo jesli zbyt sportowo to moze ja zostane w domu ;)

Napisano

Ruszajmy gdzieś na jakąś wycieczkę rowerową, jak tylko będzie pogoda, bo mam tygodniowy zastój i nie pamiętam, jak "smakuje" siodełko :devil::(:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...