BATT Napisano 7 Maja 2016 Napisano 7 Maja 2016 Witam, posiadam kolarzówkę z angli i mam mały problem, mianowicie chciałbym zakupić do niej buty, lecz nie wiem jakie będę pasowały, czy moglibyście pomoc mi z doborem. Fundusz jaki chciałbym przeznaczyć to ok 300 zł, załączam zdjęcie. Z góry dziekuje za pomoc.
Marcin9 Napisano 7 Maja 2016 Napisano 7 Maja 2016 To są noski. Do nich nie musisz mieć specjalnych butów. Jeśli chcesz je używać to musisz dokupić do nich paski Tak wyglądają kompletne noski
BulletTime Napisano 7 Maja 2016 Napisano 7 Maja 2016 Jesli masz hajs to bym wywalil te noski i jesli chcesz jezdzic duzo badz jezdzisz to lepszym rozwiazaniem jest zakup spd i butow do tego. Pozdrawiam
BATT Napisano 7 Maja 2016 Autor Napisano 7 Maja 2016 Jakie pedały SPD polecicie i do tego buty , tylko nie podsyłajce samych z górnej półki !
Root Admin Mieciu Napisano 7 Maja 2016 Root Admin Napisano 7 Maja 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.