Skocz do zawartości

[przerzutka] 5 godzin do końca aukcji, proszę o szybką odpowiedź

kowal119

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

xt,to xt!! nie zapomnij jednak ze uzywana,stanu technicznego tak naprawde nie stwierdzisz,a i sprzedajacy całkowitej prawdy tez może nie powiedzieć.

Brał bym alivio 2005 /50zł,NOWA/Z tego roku to troche licho wyglądaja.

WYBÓR NALEŻY DO CIEBIE

Napisano

A skąd mam wziąć za 50 zł alivio 2005 nowe?? Nie znalazłem takiego :) A tak mogę mieć za 35 zł XT, przerzutkę drugą od góry

Pomoże mi ktoś szybko??

Napisano

Nigdy nie kupowałem na allegro a tym bardziej już używanego sprzętu. Opłaca się?? 35 to przecież niewiele. Za to mogę mieć tourneya :) I chyba nawet nowy nie będzie chodził tak jak używany xt

Napisano

Nigdy nie kupowałem na allegro a tym bardziej już używanego sprzętu. Opłaca się?? 35 to przecież niewiele. Za to mogę mieć tourneya :) I chyba nawet nowy nie będzie chodził tak jak używany xt

nie ma kosztu przesyłki

dolicz do 35zł - 6 albo 7 złociszy

Napisano

Tylko zadałem pytanie jak wy postąbiliście w takiej sytuacji.

to ja bym nie brał

i co teraz zrobisz ?

niech ta licytacja sie juz konczy i oby zakup sprawił radość

powodzenia

Napisano

kowal119 ostateczna cena aukcji klaruje się dopiero w ostatnich minutach. I nie zdziw się jak cena podskoczy o 50% więc tymi 35 zł się nie podniecaj :) A jeżeli chodzi o doradzenie - to jeżeli za 35 zł pójdzie to kup - chociaż już trochę przebiegu ta przerzutka ma, ale powinna jeszcze działać jak należy.

Napisano

A skąd mam wziąć za 50 zł alivio 2005 nowe?? Nie znalazłem takiego :) A tak mogę mieć za 35 zł XT, przerzutkę drugą od góry

Pomoże mi ktoś szybko??

Jeszcze wczoraj ja widziałem.Poczekaj chwile,jutro,pojutrze może wskoczy na allegro.

Napisano

ktoś dał złotówkę więcej... jak na razie.

ja bym jednak brał :) nie jest łatwo zajechać xt, a rysy są normalne. jedyne ryzyko to to, czy nie jest pokrzywiona albo zepsuta od środka :)

Napisano

Nie sądzę, gdyż cena nie zależy od sprzedawcy, lecz od kupujących. Mam nadzieje, że będzie to coś przyzwoitego. Spytam sie o model przerzutki teraz. Rzeczywiscie brak real foto to spory minus który również zaniża cenę, ale ten sprzedawca ma dużo pozytywów.

Napisano

wybierz opcje za pobraniem.Troche wiecej zapłacisz,ale po podpisaniu sie na liscie /nie płacąc jeszcze/u listonosza otworz i sprawdz co to.Jesli bedzie coś nie tak zaklej szybko i oddaj listonoszowi.

Wiekszosc listonoszy na to nie pujdzie,ale takie jest twoje prawo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...