Skocz do zawartości

Rower na komunię

Wilkux5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Poszukuję rower dla brata na Komunię. Znalazłem taki jednak potrzebuję opinii kogoś kto się zna na rowerach. W razie czego niby jest gwarancja na 24 miesiące.  http://allegro.pl/2015-komunia-rower-mtb24-shock-shimano-full-redsil-i5269935588.html  . Co o nim sądzicie ? Jestem tutaj nowy i specjalnie dla tego tematu założyłem konto. Cena do 500 zł . Zależy mi na całym sprzęcie dodatkowym ( odblaski, nóżka, błotniki ) . Możecie wrzucać też swoje propozycje jesli z tym byłoby coś nie tak.   Dzięki z góry  :thumbsup:

Napisano

Trochę lepiej.

Nie jest to chociaż pseudo full...

Temat może jest z 2007roku ale ciągle jakieś nowe posty się tam pojawiają. Spójrz na ostatnie strony

Napisano

To chyba zamówię ten drugi co pokazałem ewentualnie jeszcze pojeżdżę po sklepach i popatrzę co tam jest. Wiadomo rower dla dziecka to nie będzie jakaś wyczynowa jazda, a waży jakieś 30kg więc rower też się nie zmęczy :)  W dodatku teraz też szybko rośnie więc za 2-3 lata będzie trzeba i tak pewnie kupić nowy. Dzięki za pomoc  :thumbsup:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...