watada Napisano 31 Marca 2016 Napisano 31 Marca 2016 Witam, przeczytałem już sporo wątków na forum i przyznam że ciężko mi zdecydować się na odpowiedni rower, jest tyle propozycji i opinii, a czas ucieka bo sezon się zaczyna i promocje kończą. Dlatego proszę o pomoc w doborze odpowiedniego modelu dla mnie. Głównie będę jeździł w celach rekreacyjnych w weekendy w lesie, po polnych drogach, być może po łagodnych górach. Przebieg tygodniowy ~50km. Moje typy w dobrych cenach to (koła 27,5): - Kross Level R3 2015 cena ~2000 - Romet Jolene 2.0 2015 cena ~1850 może jakieś inne propozycje? Czy w przypadku niewielkich przebiegów i rekreacyjnego zastosowania roweru jest sens dopłacania do lepszego osprzętu, markowych opon, taperowanej główki itp. ? PS. Czy ktoś miał styczność z firmą top-narty?
Mod Team KrissDeValnor Napisano 31 Marca 2016 Mod Team Napisano 31 Marca 2016 Obejrzyj i zapomnij o powyższych : http://www.bikko.pl/27-5-650b/rower-gorski-romet-mustang-27-5-1-0-2015.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.