Skocz do zawartości

[koło] Wytrzymałe, tylne koło 28".

rmk83

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć :)

Potrzebuję, na wczoraj, nowe koło do crossa.

Moje obecne, w sumie już zezłomowane, miały 6 pękniętych szprych w przeciągu 12 tys km i w poniedziałek było centrowane po kolejnej wymianie szprychy. Dzisiaj obręcz pękła i ląduje w koszu. Nie mam pojęcia czy te koło było felerne czy co ale tak być nie powinno. Miałem te koło - http://archiwum.allegro.pl/oferta/kolo-tyl-28-alexrims-ace18-novatec-802-8-9-10s-cz-i4108750561.html 

Szukam nowego, tylnego koła 28", kaseta 8-mka, hamulce v-ki. Zależy mi na tym aby było wytrzymałe - zaczynam jazdy z przyczepką dziecięcą, sakwy też od czasu do czasu. Budżet +- 300zł. 

Z góry dzięki za propozycję gotowych kół, które warto kupić w podanej kwocie, tak abym miał wolną głowę od takich przygód jakie miałem z tym kołem.

remik

Napisano

Ja bym proponował takie koło złożyć

Piasta tył Novatec F062 36h

Szprychy CnSpoke STD14

Obręcze Remerx Grandhammer

takie koło w 300zl się zmieści

Koło pancerne na piaście której nie da się zajechać. Nawet bardzo zaniedbana zawsze ma możliwość wskrzeszenia. A w piastach shimano jak zajedzie się konusy i bieżnie, to ciężko cokolwiek z tymi piastami zrobić

Napisano

Dawid napisałem Ci pw, odbierz i odpisz :)

Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś pomysły na porządne koło w tym budżecie niech da znać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...