Kolmark Napisano 15 Marca 2016 Napisano 15 Marca 2016 Ten 6.9 jest bardzo dobry, byłem na niego napalony przez długi czas ale trafił mi się Cube Ltd Pro 29 2015 za prawie 1000 taniej (doliczając do ceny Canyona przesyłkę) więc patrząc na różnice w specyfikacji moim zdaniem nie warte 1 kafla (np sztywna oś i 1kg mniej w Canyonie) wziąłem od razu Cube'a Więc niech Ci służy, a sądząc po Twoim miejscu zamieszkania niewykluczone, że będziemy na tym samym maratonie w Psarach Ja wziąłem w ubiegłym roku CF 5.9, wyczekałem promocji (był w cenie poniżej 6tys.) i kupiłem, zmieniłem tylko koła na składane i jestem zadowolony jak nie wiem co. Za nieco ponad 6tys. mam rower, który jest dość lekki (10,6kg), sztywny, szybki, który nadal ma potencjał do zejścia z wagi (jeszcze lżejsze koła, kierownica, sztyca, pedały, siodło), choć już nie będzie tanio.
misiojedzie Napisano 15 Marca 2016 Napisano 15 Marca 2016 Chciałbym zaliczyć bikeatelier w Psarach, Dąbrowie i Żarkach i mam nadzieję że akurat będę miał szczęście któryś z nich pojechać ale mam niestety 4-5 dni wolnych w miesiącu i weekendy do października rozpisane pod skandię 2016 pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.