Pawlos88 Napisano 13 Stycznia 2016 Napisano 13 Stycznia 2016 Rzadko bywam w sklepach stacjonarnych w mieście, w związku z tym pytanie gdzie w Poznaniu jest sensowny wybór okularów, ze sporą ilością modeli dostępnych na miejscu? Interesuje mnie przede wszystkim Rudy Project, bo chciałbym wypróbować tą markę.
Hentro Napisano 5 Lutego 2016 Napisano 5 Lutego 2016 Jeśli chodzi o okulary Rudy Project polecam salon: Optyk Joanna Ruta-Brona Mariusz Ruta ul. Wojska Polskiego 1362-300 Wrześniawoj. wielkopolskie tel. 509-447-002 Mają jeszcze sporo modeli ale jeśli bd potrzeba poproszą przedstawiciela handlowego o przyjazd w dogodnym dla Cb terminie który przywiezie kilka pokaźnych walizek z okularami. Polecam zadzwonić.
SovaLTD Napisano 5 Lutego 2016 Napisano 5 Lutego 2016 Jeśli chodzi o okulary Rudy Project polecam salon: Optyk Joanna Ruta-Brona Mariusz Ruta A jak z cenami u nich? Interesują mnie okulary RP Noyz, w internecie można kupić za ok. 620 zł. Wysyłają kurierem czy tylko na miejscu?
Hentro Napisano 5 Lutego 2016 Napisano 5 Lutego 2016 Ciężko mi powiedzieć czy mają konkretny model na miejscu, cenowo raczej zgadza się z cennikiem oficjanym: http://gregorio.pl/pliki/cenniki/2016/Rudy_Project.pdf
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.