Gość Napisano 14 Stycznia 2016 Napisano 14 Stycznia 2016 Nic mnie nie "podbudowuje", zwracam Ci tylko uwagę że teksty o dostępie do forum to zostaw sobie, bo nie jesteś najmądrzejszy. Gdzie pisałem o "ikeły"? Po raz kolejny piszę Ci że kupiłem idealnie równe podkładki 0,5mm. Co prawda rozmiar m8 ale pewnie m5 też by się znalazły. Nie są to typowo wybijane podkładki, wyglądają na dużo bardziej precyzyjnie wykonane. Wszedłem tutaj w tym samym celu co Ty, żeby pomóc.
Fenthin Napisano 14 Stycznia 2016 Napisano 14 Stycznia 2016 Po pierwsze, dalsze podjazdy personalne nagrodzę feriami zimowymi, Po drugie, autor zakupił podkładki pod tarcze, więc problem pewnie się rozwiąże.
wojtas7 Napisano 25 Stycznia 2016 Autor Napisano 25 Stycznia 2016 Rozwiązanie to te podkładki Syntace - dwie sztuki po 6zł załatwiły sprawę. Wizualnie może przydałaby się jeszcze trzecia (na oko dotyka tarczę), ale koło obraca się bez oporów ze strony hamulca, więc polecam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.